CRÒNICA SÈNIORS

COALCI-C.B.Sant Josep 62-68 C.B.Granollers

Derrota del sènior masculí en un partit on la renda aconseguida al tercer quart no ha estat suficient per assegurar la victòria. El primer quart va començar molt igualat amb tots dos equips intercanviant cistelles i sense prendre la iniciativa. Els triples eren els protagonistes i s’arribava al final del quart amb el 16-16 al marcador amb un triple de Cuadrado. Al segon quart, els parroquials seguien amb molt d’encert des de 6,75 i posaven el 29-18 al minut 14. Petita reacció dels visitants que, amb un 2-9 de parcial, retallaven distàncies i posaven la pressió als locals. Els tirs lliures tornaven a donar marge als locals i, un altre cop, els triples tancaven la primera part amb el resultat de 38-32.

Amb la represa el sènior sortia més intens que els del Vallès i un parcial d’11-2 posava el 50-35 al minut 24. L’avantatge, però, durava poc als de Carlos Espona que veien com els tornaven un parcial de 0-10 i el partit seguia obert. L’intercanvi de cistelles al final del quart deixava el 56-52 i tot per decidir. A l’últim quart les alternances defensives dels visitants saturaven l’atac badaloní que no aconseguia trobar el seu joc. Els blanc i blaus, a poc a poc i des del tir lliure (10/13 aquest quart), aconseguien capgirar el partit es posaven 4 punts per davant a falta de 2 minuts. Un triple d’Alfredo Rodríguez apropava el sènior a un punt però els visitants sentenciaven des del tir lliure per posar el 62-68.

Anotadors: Aguado (6), Costa (6), Curto (-), Diaz (8), Catalan (5), Serra (4), Noguera (3), Cuadrado (11), Rodriguez (15), Arqués (2), López (-), Nos (2)

C.B.Pallejà 49-51 COALCI-C.B.Sant Josep

Nova victòria del sènior femení la setmana abans de rebre el líder al Centre Parroquial. El partit començava malament pels interessos badalonins que veien com les locals portaven el ritme del partit i aconseguien agafar una renda de 6 punts al final del quart, 13-7. A poc a poc, les noies d’en Gerard Castro anaven trobant el seu joc tot i no tenir gaire encert i les locals posaven el 19-12. Tres triples consecutius de les de Badalona retallaven el desavantatge aconseguit i s’arribava al descans 23-23.

Amb el pas pels vestuaris cap dels dos equips dominava el partit i l’intercanvi de cistelles mantenia el partit igualat. Eren les badalonines les que es posaven per davant i agafaven un avantatge que seria clau, 35-38 amb un quart per davant. L’inici de l’últim quart servia per seguir augmentant l’avantatge i un triple de Berta Ruiz posava el +6 a 5 minuts del final. Reacció de les locals que, des de 6.75 posaven pressió al sènior. 5 punts de la Paula Aza i dos tirs lliures de la Sara Masià tancaven el partit amb el 49-51 final.

Anotadores: Ruiz (3), Casado (9), Masià (11), Blanch (4), Ayuso (2), Aza (8), Sagués (-), Bagues (11), Carbonell (0), Altemir (-), Reyes (3), Fiorenti (0)