CRÒNICA SÈNIORS

Ripotrans Lliça d’Amunt 81-64 COALCI-C.B.Sant Josep

Derrota dels de Carlos Espona en la seva visita a Lliça en un partit marcat per l’encert exterior local. El primer quart començava amb un intercanvi de cistelles entre tots dos equips però que beneficiava als locals que, amb 3 triples, posaven el 13-9 al minut 5. A partir d’aquí, l’atac parroquial no trobava el seu joc i es quedaven sense anotar els següents 4 minuts, cosa que aprofitaven els de Romà Cutrina per, amb un parcial de 12-0, tancar el quart 25-9. El segon quart no canviava les coses i l’atac groc i lila seguia sense trobar el seu joc habitual i en defensa es veien totalment superats. Tot i això, l’encert no era gaire elevat i eren els tirs lliures els que feien que a poc a poc anés augmentant l’avantatge i superessin els 20 punts. 7 punts pràcticament seguits dels badalonins posaven el 42-22 al descans.

El pas pels vestuaris canviava les coses i el sènior masculí sortia amb ganes de millorar la imatge. Un 2-10 d’inici retallava distàncies i amb l’augment de la defensa, cada cop es podia reconèixer millor l’atac badaloní que aconseguia recuperar sensacions al final del tercer quart, 58-44. A l’últim quart, però, les opcions visitants s’acabaven per culpa del gran encert des de 6,75 dels locals. Fins a 5 triples, pràcticament seguits, aconseguien anotar i, tot i els intents dels d’en Carlos Espona, les distàncies agafaven de nou distàncies superiors als 20 punts. Intercanvi de cistelles als minuts finals que deixava el 81-64 final.

Anotadors: Aguado (-), Costa (6), Curto (0), Diaz (12), Catalan (6), Serra (11), Noguera (5), Sanchez (4), Cuadrado (7), Rodriguez (7), Arqués (6)

C.B.Nou Esplugues 51-65 COALCI-C.B.Sant Josep

Nova victòria del sènior femení que segueix sumant i, aquest cop, li serveix per posar-se en primera posició després de la derrota del Sant Joan d’Espí. Tot i visitar el camp del cuer, el partit començava amb un intercanvi de triples de tots dos equips. Els triples de Paula Aza eren contestats i això mantenia les locals al partit amb fins a 4 triples al primer quart i el 16-17 al marcador. Al segon quart, la defensa parroquial era l’esperada i això feia que les d’Esplugues no anotessin el seu primer tir fins al minut 8 del quart. Ho aprofitaven les badalonines que amb un parcial de 4-16 agafaven avantatges superiors als 10 punts. Un altre cop els triples retallaven distàncies i s’arribava a la mitja part amb el 28-36.

Amb el pas pels vestidors, les locals volien complicar les coses a les sèniors i, des d’una gran defensa, aconseguien deixar en només un triple en joc a les groc i liles. La defensa de les d’en Gerard Castro havia canviat i l’excés de relaxació comportava tirs fàcils i cada cop es retallava més la distància. Marta Casado des del tir lliure posava el 41-43 amb un quart per davant. Les coses havien de canviar si el sènior volia aconseguir el lideratge i havia de ser des de la defensa. L’atac no era gaire fluid però les bones accions defensives i l’encert des del tir lliure (11/14 al quart) feien que, a poc a poc, l’avantatge anés augmentant i s’arribes al 51-65 final.

Anotadores: Ruiz (3), Casado (8), Masià (7), Blanch (4), Ayuso (0), Aza (13), Sagués (6), Bagues (16), Carbonell (2), Altemir (-), Fernandez (6), Fiorenti (0)