CRÒNICA SÈNIORS

COALCI-C.B.Sant Josep 74-89 Sant Gervasi

Derrota del sènior masculí davant un rival directe per evitar les fases de descens. Els de Carlos Espona començaven més actius i això els permetia aconseguir els primers avantatges però els visitants responien ràpidament per a igualar el partit. L’intercanvi de cistelles entre tots dos equips mantenia la tensió i la igualtat durant el primer quart i s’arribava al final amb el 19-18 al marcador. L’inici del segon quart mantenia la dinàmica del primer i cap dels dos equips prenia la iniciativa però amb els parroquials per davant al marcador, 25-22 minut 24. Els visitants, però, pujaven la defensa i aconseguien assecar l’atac local i, amb tres triples pràcticament consecutius, capgiraven el marcador i posaven el 25-33. Els de Badalona no acabaven de trobar el seu joc i ho aprofitaven els visitants que, amb un 0-8 per acabar el quart posaven el 28-41 al marcador.

El pas pels vestidors no canviava les coses i els vallesans, amb un parcial de 2-12 agafaven distàncies superiors als 20 punts, 30-52. Els badalonins no trobaven el seu joc en atac i no aconseguien apropar-se al marcador. Tres triples locals als minuts finals del quart posaven emoció al partit i s’arribava a l’últim quart amb el 51-66. La bona dinàmica del final del quart seguia present i un 10-2 apropava els groc i liles al marcador amb 6 minuts per jugar-se, 61-68. Un altre cop des de 6.75 i quan els parroquials havien entrat el partit, els triples tornaven a obrir una escletxa superior als 10 punts i que resultaria impossible de retallar fins a arribar al 74-89.

Anotadors: Aguado (2), Costa (-), Curto (7), Diaz (6), Catalan (1), Serra (20), Noguera (8), Sanchez (4), Cuadrado (10), Rodriguez (12), Arqués (4)

COALCI-C.B.Sant Josep 47-32 Bàsquet Coràs

Nova victòria del sènior femení, aquest cop davant el Bàsquet Coràs, que les manté al capdavant de la classificació. La defensa zonal proposada per les visitants durant els 40 minuts, començava complicant les coses a les badalonines que no trobaven com anotar. Un cop habituades i conscients de la feina a fer, 4 triples consecutius obrien el marcador i posaven el 14-4 al marcador. Les locals començaven a funcionar en atac i seguien deixant sense idees en atac a les visitants, 20-8 al final del primer quart. Cap dels dos equips, però, seguien sense trobar el seu joc i els pocs tirs que es podien veure eren des de tir lliure. No seria fins al minut 8 on les visitants anotarien per primer cop i s’arribava al descans amb el 27-14 al marcador.

Tot i l’avantatge al marcador, el partit estava sent lent i no gaire vistós. Amb la represa, les locals sortien despistades i poc tenses en defensa i això ajustava donava opcions a les visitants que amb un 2-10 entraven de nou al partit. L’encert local no era l’esperat i ho aprofitaven les visitants per posar el 36-31 al marcador. A l’últim quart, però, tot i no tenir encert en atac, la gran defensa de les d’en Gerard Castro deixava en només un punt a les de Barcelona que veien com es trencava el partit fins al 47-32.

Anotadores: Ruiz (9), Casado (2), Masià (11), Blanch (0), Ayuso (2), Aza (7), Sagués (6), Bagues (10), Carbonell (0), Altemir (-), Fernandez (-), Fiorenti (0)