CRÒNICA SÈNIORS

VIVE-El Masnou Basquetbol 77-59 COALCI-C.B.Sant Josep

El sènior masculí no va poder tornar amb victòria de Masnou en un partit on el poc encert del tram final va castigar molt l’equip. L’inici del partit afavoria a un Masnou més ficat al partit que agafava petits avantatges. 9 punts seguits d’Unai Diaz capgiraven el marcador i posaven per davant els parroquials que, amb una bona defensa, aconseguien deixar sense idees per acabar el quart per davant, 16-24. Les coses seguien igual i el segon quart portava als de Badalona a dominar per més de deu punts. Un parcial de 12-2, però, tornava a empatar el partit i deixava als groc i liles tocats. Dos triples seguits dels locals deixaven el 38-37 al descans.

Amb el pas pels vestidors, tots dos equips sortien al partit a l’expectativa i cap dels dos acabava de fer un pas endavant. Els locals agafaven petits avantatges mentre que els de Carlos Espona es resignaven davant el poc encert de l’equip, tot i seguir al partit, 54-49. Tot estava per decidir a l’últim quart, però el baix percentatge del sènior els condemnava i veien com un parcial de 16-2 en sis minuts posava el -20 al marcador i sentenciava el partit. Els últims minuts del partit, però, tampoc servirien per retrobar bones sensacions i l’equip es quedava amb només 10 punts al quart.

Anotadors: Aguado (2), Costa (-), Curto (3), Diaz (17), Catalan (11), Serra (7), Noguera (2), Sanchez (2), Cuadrado (6), Rodriguez (0), Arqués (9)

COALCI-C.B.Sant Josep 76-40 U.B.Llefià

Victòria de nivell del sènior femení que segueix imparable al capdavant de la classificació. Un parcial de 14-0 de sortida deixava clares les intencions de l’equip que no volia sorpreses. L’elevat encert des de 6.75, amb 7 triples en aquest quart, feia imparable l’equip que, a més a més, no posava les coses gens fàcils a les visitants en atac i s’arribava amb el 29-6 al final del quart. Al segon període seguia el domini local que, tot i no tenir tant d’encert en el triple, seguien amb una gran defensa que tenia totalment bloquejades a les de Llefià i deixava el partit sentenciat al descans, 45-15.

Amb el descans les coses no canviaven i un 9-0 de sortida feia més gran encara la diferència. A partir d’aquí, però, les badalonines es relaxaven i veien com les visitants augmentaven la seva defensa i encaixaven un 3-13 que retallava distàncies. Tot i aquest parcial, el partit seguia sentenciat i s’arribava a l’últim quart amb el 62-33 al marcador. L’últim quart seria de pur tràmit i els dos equips no acabaven d’estar encertades i, tot i això, l’avantatge seguia augmentant fins al 76-40 final.

Anotadores: Ruiz (9), Casado (10), Masià (14), Blanch (2), Ayuso (6), Aza (7), Sagués (1), Bagues (11), Carbonell (2), Altemir (6), Fernandez (8), Fiorenti (-)