CRÒNICA SÈNIORS

Sant Gervasi 81-79 COALCI-C.B.Sant Josep

El sènior masculí arribava a Sant Gervasi amb l’objectiu de trencar la ratxa de dues derrotes consecutives. Els locals començaven amb molt d’encert (4 triples) mentre que els badalonins es feien forts a la pintura per mantenir-se al partit. L’encert des del tir lliure anava sumant punts per a tots dos equips que no acabaven de trobar el seu joc en atac. 21-21 al final del primer quart. L’inici de segon quart afavoria als locals que amb un facial d’11-3 obrien distància al marcador. El poc encert dels de Carlos Espona, només 9 punts aquest quart, els feia anar a remolc d’un Sant Gervasi amb molt d’encert des del perímetre i que deixava el 44-30 al descans.

El pas pels vestidors canviava les coses a pista i ara eren els visitants qui prenien la iniciativa i amb un 0-6 de parcial retallaven distàncies. Tot i els intents i la millora en el joc, els de Badalona no acabaven de retallar distàncies. Part de la culpa ho tenia l’alt encert des de 6.75 local (11 triples) que els mantenia per sobre dels deu punts, 51-38 minut 25. L’intercanvi de cistelles al final de quart deixava els deu punts d’avantatge amb un quart per disputar-se, 60-50. A l’últim quart, eren els de Badalona qui prenien la iniciativa per intentar capgirar el resultat. Tot i això, els triples de Ruzafa seguien fent mal als visitants que s’apropaven quan quedaven 4 minuts (68-63). Intercanvi de cistelles entre tots dos equips que beneficiava als locals per a endur-se la victòria davant un Sant Pep que, tot i anar de menys a més, no podien donar-li la volta al partit.

Anotadors: Aguado (11), Costa (6), Diaz (10), Catalan (8), Serra (16), Noguera (13), Cuadrado (2), Rodriguez (4), Arqués (0), López (9), Curto (-)

Basket Coràs 52-69 COALCI-C.B.Sant Josep

El sènior femení es manté a les posicions capdavanteres després de superar el Basket Coràs a domicili. Les noies del Gerard Castro van començar a remolc d’un Coràs que aprofitava les errades visitants per a marxar al marcador (5-12). L’intercanvi de cistelles als minuts finals del quart deixava el 17-10 al marcador i amb moltes coses a millorar de les parroquials. El segon període seguia la tònica del primer amb un Sant Pep desdibuixat i que no acabava de trobar el seu ritme i un Coràs que, tot i no dominar, seguia per davant al marcador al descans, 30-27.

La mitja part servia per canviar les coses i amb un parcial de 2-12 les parroquials capgiraven el marcador (32-39 minut 26). La defensa badalonina havia canviat i les locals no podien anotar amb tanta facilitat i això servia per augmentar distàncies amb només un quart per jugar-se, 37-44. L’encert visitant arribava al seu màxim als minuts finals amb fins a 5 triples en aquest quart. El gran moviment de pilota i la gran intensitat defensiva groc i lila deixava sense idees a les locals que veien com les distàncies superaven els 20 punts. L’intercanvi de cistelles posava el definitiu 52-69.

Anotadores: Ruiz (6), Casado (20), Masià (5), Blanch (-), Ayuso (5), Aza (10), Sagués (11), Bagués (11), Carbonell (0), Altemir (-), Fiorenti (1), Rius (-)