CRÒNICA SÈNIORS

U.E.Montgat 68-66 COALCI-C.B.Sant Josep

Derrota del sènior masculí en la seva visita al Silvia Dominguez desprès d’un partit molt igualat. Eren els locals qui prenien la iniciativa als primers minuts de partit (9-4) amb un Sant Pep que li costava entrar al partit. Cap dels dos equips aconseguia grans distancies i eren els parroquials qui, de la mà d’Àlex Aguado, amb 14 punts en aquest quart, acabaven el primer quart per davant, 18-19. L’inici del segon quart era parroquial que, des de la defesa, aconseguien obrir una petita escletxa al marcador, 23-29, que era ràpidament contestada pels locals que capgiraven el partit, 33-29 minut 17. L’intercanvi de cistelles entre els dos equips deixava el partit empatat a 35 al descans.

Amb el pas pels vestidors el partit seguia amb la mateixa tònica i cap dels dos equips aconseguia grans avantatges. Eren els de Badalona, però, els que des de la defensa aconseguien tancar el tercer quart amb un parcial de 0-6 i arribar amb una mínima avantatge, 47-54. L’últim quart seguia amb el domini groc-i-lila que amb un parcial de 2-15 posaven el 49-63 al marcador al minut 34. A partir d’aquí, però, eren els locals qui pujaven la intensitat defensiva i de mica en mica retallaven punts. D’altra banda, els badalonins no aconseguien trobar aro i tan sols anotaven dues cistelles en joc. El baix encert des del tir lliure, 6/17 en aquest quart, donava opcions als locals que hi creien fins l’últim segon i una cistella de Jordi Sànchez empatava el partit perquè, posteriorment, Eloi Marin anotes dos tirs lliures que decidien el partit.

Anotadors: Aguado (25), Millera (7), Diaz (4), Catalan (2), Serra (11), Noguera (11), Cuadrado (2), Rodriguez (2), Hidalgo (-), Arqués (2), López (-), Costa (-)

 

COALCI-C.B.Sant Josep 51-41 La Salle Bonanova

Quarta victòria consecutiva del sènior femení que es col·loca en segona posició. Ja des de l’inici, les parroquials prenien l’iniciativa i, des d’una defensa agressiva, aconseguien agafar petits avantatges sumant des del tir lliure, 11-4 minut 6. Un parcial final d’11-3 permetia les locals tancar el primer quart per davant 16-7. Al segon quart, les locals seguien amb la iniciativa i no permetien que les visitants anotessin amb facilitat. La falta d’encert a tots dos equips, però, feia que es veiessin pocs punts i s’arribés al descans amb el 24-15 al marcador.

Amb el pas pels vestuaris, les visitants sortien més endollades i s’apropaven des del tir lliure. Les de Badalona, però, no deixaven a les visitants acabar d’entrar al partit i els punts de Marina Bagués mantenien la distància, 31-20 minut 25. Intercanvi de cistelles entre els dos equips per acabar el quart i mantenir l’avantatge aconseguit al primer quart, 38-29. A l’últim quart, l’alternativa zonal de les de Barcelona complicava les coses a les parroquials que veien com la diferència s’anava reduint, 41-39 al minut 36. Amb el partit igualat, però, dos triples de Marta Casado i un de Sara Masià feien marxar al marcador un altre cop a les locals. Aquest cop, sense resposta visitant i s’arribava al final del partit amb el 51-41.

Anotadores: Ruiz (3), Casado (11), Masià (11), Blanch (6), Ayuso (2), Aza (6), Sagués (1), Bagués (9), Carbonell (2), Altemir (-), Fiorenti (0)