CRÒNICA SÈNIORS

Círcol Catòlic 66-81 COALCI-C.B.Sant Josep

Victòria del sènior masculí davant un rival directe on el fort inici va decantar el derbi. Els de Carlos Espona començaven molt forts, conscients de la importància del partit i un parcial de 0-10 donava els primers avantatges. Els locals no trobaven el seu joc mentre els parroquials anotaven des de totes les posicions per col·locar el 10-29 al final del primer quart. Al segon quart, Edu Carballo intentava enganxar als de La Plana al partit, però el joc coral dels groc i liles no els permetia retallar distàncies i mantenia als visitants per davant al marcador amb tan sols 25 punts anotats, 25-45 al descans.

Amb el pas pels vestuaris, els locals sortien amb més intensitat i aconseguien apropar-se al marcador amb un 11-4 de parcial. La defensa zonal dels blanc i blaus posava les coses difícils al sènior que anava sumant a poc a poc i resistia als intents locals d’entrar al partit, 43-59 amb un quart per jugar-se. L’últim quart començava amb un intercanvi de cops entre tots dos equips. Hugo Cuadrado i Álvaro López mantenien els parroquials per davant i Dani Pines, amb 3 triples gairebé consecutius, mantenia viva l’esperança local (64-75 minut 38). Esperança, però, que s’acabava ràpidament amb 4 punts seguits dels parroquials que tancaven el partit. Els tirs lliures deixaven el 66-81 final.

Anotadors: Aguado (6), Millera (12), Curto (-), Diaz (7), Catalan (0), Serra (6), Noguera (10), Cuadrado (13), Rodriguez (6), Arqués (8), López (13)

COALCI-C.B.Sant Josep 60-41 A.E.Minguella

El sènior femení també va endur-se la victòria en el derbi davant la Minguella en un partit trencat a la primera part. Fluix inici de tots dos equips que no tenien encert i seguien buscant el ritme de partit (5-3 minut 5). Eren les parroquials, però, les que prenien la iniciativa i amb un parcial d’11-0 es posaven per davant al final del primer quart, 16-3. Al segon quart, la iniciativa seguia sent de les d’en Gerard Castro que cada cop ampliaven més l’avantatge. La gran defensa de les sèniors deixava en només 9 punts a les blaves que només aconseguien 5 punts en joc. Un 14-1 al final del quart deixava el 40-12 al descans.

Al tercer quart, la relaxació local permetia a la Minguella retallar distàncies. Els tirs no entraven i la defensa ja no era tan agressiva, cosa que aprofitaven les visitants que, amb tres triples consecutius, es posaven 47-25 al final del tercer quart. Tot i aquesta reacció final, el partit estava ja trencat però no per això ho deixaven d’intentar les visitants que, des d’una defensa agressiva, aconseguien trobar els seus millors minuts de joc davant un Sant Pep que, tot i no trobar el seu millor joc, mantenia la distància al marcador fins a arribar al 60-41 final.

Anotadores: Ruiz (3), Casado (12), Masià (11), Blanch (6), Ayuso (4), Aza (4), Sagués (11), Bagués (7), Carbonell (2), Altemir (-), Fiorenti (0)