CRÒNICA SÈNIORS

COALCI-C.B.Sant Josep 70-69 CEB Girona

Tercera victòria consecutiva al centre parroquial dels de Carlos Espona davant un rival directe a la classificació. Els locals començaven manant al marcador però la resposta arribava immediatament i es mantenia la igualtat durant els primers minuts, 12-9 minut 6. L’intercanvi de cops afavoria els locals que agafaven un petit avantatge als minuts final del quart per acabar per davant 19-16. El segon quart mantenia la iniciativa local tot i els intents des de 6.75 dels gironins de capgirar el marcador, 28-23 minut 15. A partir d’aquí, però, un parcial de 2-16 dels d’Albert Morejón els posava per davant i deixava tocats els parroquials que arribaven al descans 5 punts per sota, 35-40.

Amb la represa, intercanvi de tots entre tots dos equips que afavoria els visitants que, anotant 4 triples seguits, responien a les cistelles badalonines per mantenir-se per davant, 46-56. A partir d’aquí, però, l’augment de la defensa del perímetre deixava els gironins sense opcions i ara eren els groc i liles qui, des del triple, es ficaven al partit de nou, 59-58. Amb tot per decidir, s’arribava a l’últim quart i amb tots dos equips conscients de la importància de cada atac. Eren els de Badalona qui colpejaven primer per posar-se 6 punts per davant, 64-58. Fins a 5 minuts tardarien els gironins a anotar el seu primer punt mentre que els parroquials seguien sumant des del tir lliure per mantenir l’avantatge. Els dubtes locals no els permetien anotar i això ho aprofitava Isaac Valera per posar els seus per davant, 68-69. Joan Noguera desaprofitava dos tirs lliures per recuperar la davantera però la defensa dels d’Espona els permetia recuperar la pilota i treure una falta en contraatac que Àlex Aguado no desaprofitava i deixava la victòria a Badalona.

Anotadors: Aguado (9), Costa (6), Millera (4), Curto (-), Diaz (0), Catalan (12), Serra (4), Noguera (4), Cuadrado (15), Rodriguez (7), Arqués (5), López (4)

A.E.S.E 42-46 COALCI-C.B.Sant Josep

El sènior femení visitava el camp d’un rival directe com l’Aese, terceres classificades a una victòria de les sèniors. El partit començava amb tots dos equips molt dubitiatius en atac i cada cistella era molt treballada. El baix encert no facilitava les coses i es tancava el primer quart amb molt pocs punts però amb les badalonines per davant, 3-8. Al segon quart eren les locals les que dominaven el joc i deixaven sense anotar a les visitants durant els primers 5 minuts. El parcial de 8-0 les posava per davant però ràpidament era contestat per les sèniors que responien amb un altre 0-8 per recuperar l’avantatge. L’intercanvi de cistelles abans del descans afavoria les de Badalona i s’arribava al descans amb el 19-24 al marcador.

Amb el pas pels vestuaris, les de Gerard Castro sortien més intenses i seguien augmentant l’avantatge fins a superar els 10 punts, 21-31. A partir d’aquí, un 7-2 de les locals, que no volien perdre pistonada, les ficava de nou al partit per arribar a l’últim quart amb tot per decidir, 30-33. A l’últim quart, l’encert local, amb dos triples quasi seguits, responia a les cistelles parroquials i empataven el partit, 39-39 minut 36. A partir d’aquí, la gran defensa groc i lila i l’alt encert des del tir lliure, 7 de 10 en els últims dos minuts, els hi donava aire per sentenciar el partit, que acabava amb un triple final i posava el 42-46.

Anotadores: Ruiz (2), Casado (14), Masià (12), Blanch (2), Ayuso (1), Aza (-), Barros (0), Sagués (2), Bagués (11), Carbonell (2), Altemir (-), Fiorenti (0)