CRÒNICA SÈNIORS

C.B.Granollers 1 67-62 Coalci-C.B.Sant Josep

Inici dubtós dels parroquials que començaven per darrere als primers moments del partit (9-3 minut 5). Albert Griso castigava la defensa visitant i s’arribava al final del primer quart amb un Sant Pep incapaç de trobar solucions en atac i defensa, 19-13 final del primer quart. A l’inici de segon quart el desavantatge seguia augmentant i s’anava fins els 12 punts amb dos triples locals seguits, 29-17. Tot i lluitar-ho, les coses no els sortien bé als de Carlos Espona que seguien intentant retallar punts, de la mà d’Àlvaro López, tot i que no era suficient i s’arribava al descans amb el 39-31 al marcador.

Amb el pas pels vestidors, reacció dels badalonins que des de la defensa, deixant els locals en només 3 punts en 7 minuts, es tornaven a posar de ple al partit, 42-40, abans d’arribar al final del tercer quart. Intercanvi de cistelles final per deixar el 50-48 al marcador amb un quart per jugar. L’últim quart començava amb un triple d’Alfredo Rodríguez que posava per davant als de Badalona. Aquesta, però seria l’única cistella en els primers cinc minuts i un parcial de 9-0 tornava a posar distància al marcador. Àlvaro López seguia intentant-ho però el desavantatge arribava ja als 11 punts un altre cop i tancava el partit. L’encert apareixia als minuts finals per acabar deixant el 67-62 final.

Anotadors: Aguado (3), Costa (8), Curto (4), Diaz (0), Catalan (2), Serra (3), Noguera (3), Cuadrado (13), Rodriguez (8), Arqués (0), López (18)

JAC Sants 54-79 Coalci-C.B.Sant Josep

Gran partit del sènior femení a la pista del JAC Sants. Gran inici ofensiu de les de Badalona que agafaven els primers avantatges només començar el partit (7-13 minut 5). Els atacs s’imposaven a les defenses i això beneficiava a un Sant Pep molt encertat, 19-23 al final del primer quart. L’inici de segon quart servia per ampliar més l’avantatge i amb un parcial de 2-9 posaven la màxima fins aleshores, 21-32. La gran defensa parroquial assecava les locals que no trobaven la forma de treure el seu joc i s’arribava al descans amb el 25-38 al marcador i amb un gran joc badaloní.

El pas pels vestuaris no canviava les coses sinó que seguia augmentant l’avantatge. Moment d’espectacle groc-i-lila que amb cinc triples consecutius superaven els 20 punts d’avantatge, 32-58. Relaxació defensiva als minuts finals del quart però amb el mateix encert que fins aleshores i s’arribava al final del tercer quart amb el 41-63 al marcador. Amb el partit ja sentenciat, l’equip seguia volent més i amb un encert molt elevat i se superaven els 30 punts d’avantatge amb un parcial de 0-13 (45-79). En l’últim minut i mig i amb les de Badalona ja desconnectades del partit un 9-0 de parcial posava el 54-79 final.

Anotadores: Ruiz (8), Casado (14), Masià (15), Blanch (8), Ayuso (3), Aza (10), Sagués(12), Bagués (5), Carbonell (0), Altemir (-), Fiorenti (2), Rius (2)

 

-Sergi Carmona-