Història del Sant Josep de Badalona, any a any

1939Neix el C.B. Sant Josep Badalona
1942S'incorpora a la Federació Catalana de Basquetbol
1942Es juga el 1r Partit Oficial
1945Ascens a 1a Divisió Regional
1948S'inaugura el camp d'esports del Centre Parroquial (descobert)
1951 - 52Sub-Campió de Catalunya
1962 - 63Fase d'ascens a Lleida
1963 - 64Campió d'Espanya de 2a Divisió "Trofeo Gonzalo Aguirre" en Reus, no aconseguint l´ascens a la "Liga Nacional" en la posterior fase celebrada al pavelló d´Espors de Barcelona.
1967 - 68Ascens a 1a Divisió de la Lliga Nacional.( 14-4-68 ) Els jugadors que integraven la plantilla, van ser: Badet, Canal, Vaquer, Gombau, Baturone, Estapé, Corbeto, Clúa, Valbuena i Arenas. L´entrenador era en Josep Brunet.
1969Es manté la categoria a la 1a Divisió
1970Es fan obres i es cobreix el pavelló.( 25-1-70 ) Es celebra la inauguració del pavelló del Centre, amb un Sant Josep-Irpen -
Madrid, de Liga Nacional amb resultat de 85-103. L´equip estaba format per Badet, Cifré, Grau, Beneyto, Charles Thomas, Barrios i Vaquer. Els Pascual, Espiga, Porcar i Mañosa, no van jugar.
1973 - 74Es renuncia a la categoria de joc per motius econòmics
1974Es pren la decisió, després de moltes valoracions, de crear una Escola de Bàsquet que ofereixi a la ciutat i l'entorn, esport i educació en el bàsquet alhora
1978 - 79El C.B. Sant Josep després d'una acumulació de resultats negatius baixa de categoria
1980 - 81Ascens a 2a Divisió
1983 - 84Sant Josep juvenil, Campió de Catalunya i 3r d'Espanya
1985 - 86L'equip Juvenil es proclama Campió de Catalunya i d'Espanya
1986 - 87L'equip Sènior guanya l'ascens a 1a Divisió, però es renuncia per motius econòmics. Aquell mateix any es celebra el Primer "Campus", a Arbúcies
1987 - 88L'equip Juvenil guanya per primera vegada un torneig a l'estranger, a la ciutat francesa de Douai, i ho fa davant un equip rus
1988 - 89El dia 25 de juliol del 89 es celebra l'homenatge a l'Àngel Zudaire, després de jugar deu anys als nostres equips
1990 - 91L'equip Sènior juga la fase d'ascens a la Primera Divisió i queda en sisè lloc. Els dies 26 a 30 de desembre, vuit equips, amb 140 expedicionaris, es traslladen a Oviedo on va tenir lloc una trobada amb el C.B. Vetusta de la ciutat asturiana
1991 - 92Setens de la fase d'ascens. En Joaquim Cairó fou el President substituïnt en Pablo Martin. Els equips Mini A i Pre-Mini A van guanyar tots els partits que van jugar durant la temporada S'estableix una vinculació esportiva amb el C.B.Joventut de Badalona i a les nostres samarretes portem el nom de "TITUS" que fa d'"sponsor". S'aconsegueix l'ascens a Primera Divisió.
1992 - 93S'estableix una vinculació esportiva amb el C.B.Joventut de Badalona i a les nostres samarretes portem el nom de "TITUS" que fa d'"sponsor". S'aconsegueix l'ascens a Primera Divisió.
1993 - 94Segueix la vinculació amb el Joventut. Es canvia d'"sponsor" i l'equip Senior passa a dir-se "Sant Josep Euroregalos". A principi de temporada es juga un amistós amb l'equip ACB del Joventut. Aquest mateix equip Senior va molt bé, està quatre mesos sense perdre cap partit, es classifica pels "play-off" d'ascens a l'ACB i perd 2-1 amb Salamanca. L'equip Junior A es classifica per la fase Final del Campionat d'Espanya a Segovia i queda en quarta posició.
1994 - 95La lliga de Primera Divisió Nacional es converteix en Lliga EBA. Segueix la vinculació amb el Joventut i es crea la vinculació amb el DOSA. L'equip Senior queda vuitè sense jugar el play-off. La DOSA queda campió de Segona Catalana i l'equip Pre-Infantil enlluerna el públic francès d'Ardrés, guanyant el torneig en el que participa. L'equip Junior guanya el Torneig de Terrassa tenint el R. Madrid com a rival en la final.
1995 - 96Abans de començar la temporada, dimiteix en Joaquim Cairó com a President i és anomenat en Jaume Riera. Segueix la vinculació amb el Joventut i la DOSA. Temporada molt irregular doncs es comença amb nou partits seguits perduts. L'equip es recupera, però al final s'ha de jugar el play-off de descens que es perd enfront l'Ernesto d'Alacant, en el partit cinquè disputat a la mateixa ciutat alicantina. L'equip Junior repeteix victòria al Torneig de Terrassa, guanyant a la final al Pamesa.
1196-1997Com a conseqüència de la creació de la LEB, l'equip Senior segueix a la Lliga EBA i en un principi s'anomena entrenador a en Xavier Bassas, però la vinculació amb el Joventut obliga a acceptar a en "Quim" Costa com a entrenador. Bona temporada en termes generals, es juga el play-off d'ascens amb el Mataró i es perd. L'equip Junior A es classifica per a la Fase Interautonòmica del Campionat d'Espanya. Després de guanyar al Joventut i al Barça, participa a la Fase Final quedant en quart lloc després de perdre la semifinal amb el Pamesa.
1997 - 98Amb en Miquel Nolis d'entrenador, el Sant Josep juga a la lliga EBA amb el patrocini de FabriBox. Tot i portant a terme una bona temporada (16 partits guanyats i 10 perduts), ha de jugar el play-off de descens amb el Baleno de Saragossa. L'enfrontament es torna dramàtic ja que després de guanyar a Saragossa, es perd el segon partit a Badalona. En el tercer partit i definitiu a la nostra ciutat, s'acaba guanyant en l'últim minut.