Edu Boja, nou fitxatge del Sènior A
El COALCI – C.B.Sant Josep incorpora l’aler Edu Boja

El jugador arriba procedent del C.B.Artés de la Copa Catalunya. Boja ja té experiència en la categoria on va jugar durant les temporades 2014-2015 i 2015-2016 al B.C.Martorell-Solvin.

El jugador manresà Eduard Boja s’incorporà al sènior masculí per jugar el que queda de temporada al centre parroquial. Fins ara, Boja havia estat a les files del C.B.Artés de Copa Catalunya on estava fent una mitjana de 13,92 punts i 8,25 rebots per partit, en poc més de 24 minuts per partit. Prèviament, el jugador ja havia jugat dues temporades a la Lliga EBA. Va ser al Bàsquet Martorell i allà va fer uns números de 5.9 punts i 4 rebots en 16 minuts per partit. El jugador destaca per la seva capacitat anotadora i arriba per reforçar l’equip i ajudar-lo amb les diferents baixes que s’han produït en l’últim mes i mig i altres situacions imprevistes.

L’entrenador de sènior, Sergi Vives, destaca l’arribada de Boja i senyala que pot sumar en diferents aspectes del joc. Per altra banda, es mostra molt content amb el rendiment mostrat pels seus jugadors i veu la incorporació de Boja com un reforç més per un equip lluitador i amb moltes ganes.

Pel que fa al jugador, arriba a Badalona amb moltes ganes i agraeix aquesta oportunitat  i la considera un repte personal. Boja es mostra molt motivat per integrar-se a un equip amb tant de ritme i amb uns companys amb molt talent i dels quals considera que estan fent una temporada brillant. L’aler ve disposat a donar-ho tot per l’equip i amb la intenció d’acoblar-se el més ràpid possible, cosa que creu que li serà fàcil degut a la semblança entre el seu joc i el de l’equip.

– Sergi Carmona –