El Campus d’estiu, tot un èxit!

El Campus de tecnificació d’estiu del C.B. Sant Josep tanca les seves portes després de cinc setmanes amb molt de bàsquet i molta diversió.

Deixant enrere el confinament, ens hem posat en marxa per tornar a entrenar amb totes les garanties i incorporant tots els protocols de seguretat. I el premi ha estat gaudir d’un Campus amb un gran èxit de participació: més de 200 participants han entrenat a Sant Pep durant aquests dies.

Hem pogut treballar diferents aspectes tècnics com el bot, el tir, la passada i les finalitzacions, però també hem donat importància al treball físic i, amb l’ajuda dels preparadors del Club, hem anat recuperant el to de les jugadores i jugadors.

També hem comptat amb la visita d’entrenadors convidats amb els quals hem treballat diferents aspectes del joc amb un màxim nivell d’exigència. Hem tingut el privilegi de què Carles Duran, Miquel Nolis, Agustí Julbe, i diferents entrenadors de la casa, hagin passat pel Campus per compartir bàsquet amb nosaltres. I també hem comptat amb la col·laboració de jugadors i jugadores dels nostres sèniors que ens han ensenyat moviments que utilitzen a la pista.

Un autèntic luxe de Campus del que ens sentim molt orgullosos. Moltes gràcies a pares, mares, jugadors i jugadores, i a tota la gent de Sant Pep que fa tan gran i tan especial aquest Club.

1,2,3 Sant Pep!

Fotos del Campus: https://www.flickr.com/photos/cbsantjosepbadalona/albums/