El Club Joventut Badalona es proclama Campió del TCI 2018

I arribava el torn de la final entre Joventut i Reial Madrid. Partit digne de final que començava amb tots dos equips molt endollats. Era el Madrid, però, el que agafava els primers avantatges, 6-15 minut 5. Ràpida reacció de la penya de la mà Sergi Moreno i amb un parcial de 9-0 tornava la igualtat al marcador. A partir d’aquí intercanvi de bàsquets entre tots dos equips i que acabaria amb un triple d’Iker Montero a l’últim segon per donar l’avantatge als seus 25-23. L’inici del segon ha seguit la iniciativa del primer amb tots dos equips anotant amb facilitat. Guillem Vàzquez era l’encarregat d’anotar per part verd-i-negre mentre que Muñoz mantenia els seus al partit. Petita reacció badalonina que marxava en el marcador 35-30. El Madrid no es rendia i tornava a apropar-se 40-39 a dos minuts per arribar el descans. Kostadinov i Moreno respectivament pels seus equips eren els que es tiraven els equips a l’esquena i s’arribava al descans amb el resultat de 45-43.

A la represa, els badalonins sortirien molts més endollats que els madrilenys i amb un parcial de 11-3 d’inici, liderats per Iker Montero arribaven a superar la barrera dels 10 punts 56-46. A base de defensa el Madrid reaccionava i s’acostava a tan sols un punt 2 minuts abans d’acabar el tercer quart, 62-61. Sergi Moreno ho intentava per part local però la parella Kostadinov-Spagnolo seguia sumant pel Madrid. L’intercanvi de bàsquets als dos últims minuts deixava el marcador en 66-65 al final del tercer quart.
Tot estava per decidir-se i uns minuts d’incertesa verd-i-negre feien que el Madrid capgires el resultat i es poses per davant. El Madrid, però, no comptava amb l’encert espectacular de Montero que, amb dos triples seguits, tornava l’avantatge als seus quan quedaven 7 minuts pel final. L’encert de 6.75 seria vital per la penya que veia com, entre Montero, Igualador i Hidalgo, enfilaven l’avantatge fins als 8 punts amb menys de 4 minuts per acabar. Urban Klavzar, però, volia dir l’última paraula i era l’encarregat de tornar boja la defensa parroquial i col·locava els seus a 3 a falta d’un minut. L’encert als tirs lliures certificaria la victòria verd-i-negre per 88-82.

Podeu veure les estadístiques a: http://goo.gl/BbKVde @nbn23basket
Podeu veure el partit a:➡️🎥 https://www.youtube.com/watch?v=EIqBu4TPx7o @basketcanteratv