El Júnior B va de torneig a Vienne (França)
El Júnior B va de torneig a Vienne (França)

El nostre Junior B es va desplaçar per Setmana Santa a Vienne (França), per participar al seu 16è Torneig Internacional Sots-18. Situada a 30km del sud de Lió, Vienne és coneguda per les seves restes romanes i pel festival de Jazz que s’hi celebra cada any.

Després del llarg viatge, el primer partit va arribar ben d’hora (a les 8:30h del dissabte 15). No obstant això, l’equip va mostrar la seva millor cara, superant amb contundència l’equip italià de l’Udine per 71-31.

Excel·lent carta de presentació per a una competició que s’aniria endurint, amb enfrontaments contra equips que van imposar el seu físic i major experiència, com el JL Bourg francès (que acabaria sent el campió), el Desio de Milà italià o l’IVV d’Eslovènia. Tot i així, els groc-i-lila van competir de manera brillant, deixant clar que l’equip anava a per totes.

Val a dir que, en general, el nivell esportiu va ser molt alt, amb equips participants de França (alguns de tant coneguts com l’ASVEL Villeurbanne) en la seva majoria, però també d’altres països com Itàlia, Eslovènia, Lituània o Alemanya. Sens dubte, una gran experiència per als nostres jugadors, els més joves de la competició.

A més, també hi va haver lloc pel concurs d’esmaixades, amb la participació de l’Hugo Clement, i pel de triples, on el Marc Ríos va aconseguir quedar entre els tres primers classificats després d’una fantàstica sèrie d’encerts. La Final la van disputar tot seguit el Bourg francès contra el Munich alemany, amb clara victòria dels locals.

Per últim, l’expedició va visitar el punt més alt de Vienne, situat sobre una muntanya des de la qual va gaudir d’unes magnífiques de la ciutat, inclòs l’amfiteatre romà als seus peus. En definitiva, l’equip va competir a un gran nivell i va poder fer pinya per aquesta recta final de temporada.

jrB_Vienne2