El Maccabi venç a la Penya i finalitza tercer (49-86)

A base de triples. El Maccabi de Tel Aviv va derrotar al Club Joventut de Badalona en el partit pel tercer lloc i tanca la seva participació al I Torneig Internacional Cadet demostrant el seu potencial tècnic i físic.

La Penya va sortir, com a les semifinals contra el CAI, massa imprecisa en atac, perdent dues pilotes seguides i provocant un primer parcial de 2-7 favorable als israelians. No estaven inspirats els de David Jimeno en el tir, tot el contrari que el conjunt de Oded Shalom, encertadíssim des de la línea de tres (sis triples al descans).

El primer quart va acabar 10-16, però en el segon les diferències van començar a augmentar, amb una Penya que no trobava la tecla per sentir-se còmode. Només Haro, en comptegotes, i Juarez, irregular, sumaven, mentre que tots els jugadors del Maccabi acabaven amb almenys una cistella al descans (23-44). La superioritat era abismal.

Després del pas per vestuaris, la realitat va ser la mateixa: el Maccabi tenia el dia de gràcia. Si no anotava de tres -Avdija va continuar amb el show que havia començat Sidon-, tenia una segona i fins i tot una tercera oportunitat. I és que la Penya no controlava el rebot defensiu, quedant-se a gairebé 30 punts a meitats del tercer període (31-60, min 25).

La impotència va arribar als jugadors verd-i-negres, incapaços d’aturar el joc del Maccabi, que va dominar a plaer, controlant l’àmplia renda assolida ja al descans.

L’últim quart no va tenir més història.