El Mini A, campió de la VI Mini Easo Kopa
El Mini A, campió de la VI Mini Easo Kopa

El Mini A va desplaçar-se el cap de setmana del 22 i 23 d’Abril a Sant Sebastià per disputar el torneig del Easo.

El cap de setmana va començar el divendres al vespre, on els jugadors i entrenadors del Mini A van poder assistir com a convidats al partit del GBC contra el Coruña , de la Leb Or. La festa va ser completa quan els locals van guanyar el partit i van certificar el seu ascens a la Lliga Endesa.

Dissabte el matí va començar la competició, on els parroquials van sumar dues victòries contra el Easo B i el Getxo. A la tarda van jugar-se el pas a la gran final contra el C.B.Palencia, un bon equip que va competir durant la primera meitat. Finalment van acabar imposant-se amb claredat i els permetia jugar la gran final contra els amics del Easo.

La gran final va disputar-se diumenge al matí, on va haver-hi un ambient molt maco i molt de respecte. Finalment els parroquials van acabar proclamant-se campions amb un marcador final de 55-84. Però el més important no ha estat la victòria, sinó la genial convivència amb els jugadors del Easo i la gran amabilitat dels pares de l’equip local, que van acollir als nostres jugadors a casa seva.

VI Mini EasoKopa