El Mini A masculí comença fort

El Mini A masculí ha començat la temporada de manera excel·lent. Després de disputar 3 tornejos, s’ha proclamat campió a tots tres!
El primer cap de setmana de setembre, va disputar el 32è Torneig de Sant Julià de Vilatorta, superant a tots els rivals i aconseguint quedar-ne campió.
Seguidament, durant el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, va disputar dos tornejos alhora. El dissabte 24 al matí es va jugar la XII Copa Badalona de Minibàsquet a Casagemes. Després de superar a tots els equips a la fase de grups, es va imposar clarament a la final a un A.E. Minguella que va plantar cara tot i la superioritat dels groc-i-liles.
Tot seguit, van viatjar fins a Mataró per disputar el 12è Torneig de Minibàsquet que organitza la U.E. Mataró, i que reunia als millors equips de la categoria mini. Els parroquials van anar superant als diferents rivals i, diumenge, es van imposar al Joventut de Badalona en una final emocionantíssima.
D’aquesta manera, l’equip d’en Sergi Curto, l’Oriol Dauder i en Joan Rozas posaven el punt i final a una pre-temporada marcada pels bons resultats i una molt bona imatge.

Podeu llegir un petit reportatge que va realitzar el Diari de Badalona sobre aquest fet.