El Mini A participa al Torneig MARCA Villa La Roda
El Mini A va tancar la temporada participant al torneig MARCA Villa La Roda, celebrat al poble manxec de La Roda, Albacete. El cartell d’aquest torneig estava format per diverses pedreres d’equips ACB, com el Real Madrid o l’Unicaja, i per equips de primer nivell d’arreu d’Europa, com el Toulouse Travel Team o l’Alba de Berlín.

El conjunt entrenat per en Sergi Curto arribava al torneig amb el sotscampionat de Catalunya sota el braç i enquadrat al grup del Montakit Fuenlabrada i l’Unicaja de Màlaga. El primer partit el van disputar dissabte al matí contra l’equip madrileny, un equip amb una potència física i una alçada infinitament superior als nostres, i entrenat per un vell conegut, en Marc Illescas, ex-jugador del Club. Però el ritme defensiu i l’encert de cara a cistella va fer que els parroquials sumessin la primera victòria per 100-79.

A les 20:00 del vespre, el Mini A jugaria per passar com a primer de grup i s’enfrontaria a l’Unicaja de Màlaga, una de les potències del bàsquet estatal. En un partit molt igualat i amb moltíssima tensió fins a l’últim instant, van aconseguir imposar-se contra tot pronòstic a l’equip andalús (81-77).

Com a primers de grup s’enfrontarien l’endemà al Luther King de Tenerife, l’actual campió de les illes Canàries i amb tres representants a la selecció canària que va proclamar-se campiona d’Espanya a Cadis. Entre ells hi havia el que va estar nomenat millor base i màxim anotador del torneig. El partit va ser molt igualat durant la primera meitat, on fins i tot van gaudir d’una renta de més de sis punts. Però, a poc a poc, les forces dels parroquials van anar fallant i els canaris van demostrar tot el seu talent per acabar-se imposant clarament (93-109). Aquesta derrota portava a l’equip d’en Sergi Curto a disputar del 5è al 8è lloc contra el Toulouse, un equip que ja coneixien d’haver-s’hi enfrontat en altres tornejos. Aquest cop no va haver-hi color i els francesos van acabar imposant-se clarament als parroquials (79-117).

Amb aquesta cloenda la temporada del Mini A del Sant Josep arribava a la seva fi. Un any on han competit a un alt nivell i han acabat com a SotsCampions de Barcelona i de Catalunya. Enhorabona!

mini_laroda