El Mini A, sotscampió de Catalunya
Campionat de Catalunya de Minibàsquet

El Mini A es va desplaçar a Vilafant el passat cap de setmana del 3 i 4 de Juny per jugar la Fase Final del Campionat de Catalunya. Els millors equips es citaven per disfrutar d’un cap de setmana intens. En el primer partit, l’equip d’en Sergi Curto va superar a un combatiu Actel Força Lleida (95-74) que va plantar cara i va posar les coses molt difícils als parroquials.

A la tarda es jugava la Semifinal, on els groc-i-lila van tornar a mostrar el seu caràcter i van vèncer al C.B. Blanes (61-96), obtenint així el bitllet per la Final, on es veurien les cares amb el Club Joventut Badalona.

Diumenge tenia lloc el partit més desitjat de tota la temporada, la gran final davant del Club Joventut Badalona. Un cop més, ambdós equips es trobaven en una final. El partit va estar dominat en tot moment pels verd-i-negres (120-83), que imposaven la seva superioritat física i un encert increïble.

Finalment, un sotscampionat de Catalunya que posa punt i final a una temporada increïble, on l’equip ha demostrat el seu caràcter, la seva il·lusió i una passió desmesurada per gaudir d’aquest esport. Enhorabona, equip!2017_06_13_miniA