En Pau i en Pablo, Bronze amb la Sel. Mini

En Pau Majoral i en Pablo Santiago, Bronze amb la Selecció Catalana Mini 

Del dissabte 8 al dimecres 12 d’Abril, en Pau Majoral i en Pablo Santiago, jugadors del Mini A del club, han participat al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a San Fernando, Cadis, i han aconseguit la medalla de bronze.

La Selecció Catalana Mini Masculina dirigida pel seleccionador Josep Maria Planas s’ha penjat finalment la medalla de bronze en guanyar per un ajustat 83-80 a la Comunitat Valenciana en el partit pel 3r i 4t lloc celebrat aquest mateix dimecres 12 d’abril.

Catalunya va caure a semifinals davant Canarias per un 81-64, mentre que els valencians es van veure superats a l’altra semifinal per Andalucia. Els catalans accedien a les semifinals del torneig com a segon classificat del seu grup en una fase prèvia en la que va debutar amb victòria davant Galicia (30-80). Catalunya però va caure contra els amfitrions d’Andalucia per un 55-73 en el segon dia de competició però es va refer d’aquesta i va tancar la prèvia amb dues victòries a la jornada doble del dilluns superant a Euskadi (52-96) i Castilla y León (90-60).

De les 30 vegades que el combinat masculí ha participat en aquests campionats, en 29 ocasions s’ha fet amb medalla sumant un total de 14 d’or, 9 d’argent i 6 de bronze.

Veure notícia original (via FCBQ).

Selecció Mini 2017