ENCARA SENSE SOLUCIÓ PEL SANT PEP

ENCARA SENSE SOLUCIÓ PEL SANT PEP

El passat novembre, amb la mobilització de la gent i l’ajuda dels mitjans de comunicació, vam aconseguir que no s’executés el desnonament del CB Sant Josep. A més, l’Arquebisbat i tots els grups municipals (inclòs el grup de govern) van manifestar la voluntat de que continuem desenvolupant la nostra activitat al mateix emplaçament.

Han passat dos mesos, però, i encara no tenim solució. Tot i que, a la darrera reunió amb l’Arquebisbat i l’Ajuntament del dia 16-12-2019, l’Arquebisbat es va comprometre a presentar una proposta passades festes de nadal, a dia d’avui no la tenim.

D’altra banda, des del Club hem presentat una proposta alternativa (que adjuntem) en la qual oferim fer-nos càrrec de la reforma de les instal·lacions. A canvi, demanem a l’Arquebisbat que ens permeti legalitzar la nostra situació amb un contracte escrit (això ens permetria finançar-nos i fer front a les reformes del pavelló). Aquesta proposta, però, tampoc ha rebut una resposta per part de la propietat.

Aquest febrer, l’Ajuntament ha reiniciat l’expedient administratiu per falta de llicència d’activitats. Des del Club estem acabant d’enllestir un projecte tècnic per a tramitar la llicència, i ens estem encarregant de gestionar les instal·lacions: subministraments, consergeria, neteja i manteniment.

També hem engegat una campanya de crowdfunding per demanar aportacions que ens permetin fer front a totes les despeses extraordinàries que genera aquesta situació. Aquí teniu l’enllaç a la campanya de crowdfunding:

https://www.gofundme.com/f/santpepnoestoca

Creiem que s’han de reprendre, sense més retards, les reunions entre l’Arquebisbat, l’Ajuntament i el Club per tal que puguem arribar a un bon acord per a totes les parts. Des del Club, només demanem una proposta viable esportivament i econòmicament que ens permeti continuar desenvolupant la nostra tasca.

Si ho trobeu bé, us demanem que en feu la màxima difusió. Gràcies!

La Junta Directiva
#SantPepNoEsToca