Engeguem la temporada 19-20!

La temporada 2019-2020 ja es posa en marxa amb diferents equips començant els entrenaments i amb un gran esdeveniment del Club: el TORNEIG INTERNACIONAL U16 SANT PEP BADALONA, que enguany arriba a la seva quarta edició.

El Torneig Internacional s’ha convertit en un aparador privilegiat dels millors equips i jugadors de la categoria Cadet. Aquesta temporada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, el Torneig fa un pas endavant amb l’ampliació d’equips fins a 12, amb dos pavellons, tot afegint el de La Plana, i la instal·lació d’una fanzone.

Hem aconseguit tancar un gran EQUIP d’entrenadors i entrenadores, que treballarà amb l’objectiu comú de la formació dels jugadors i la seva evolució. Amb la seva aportació continuarem amb el camí de creixement del Club, i treballarem de valent per a assolir els objectius marcats per a aquesta temporada.

D’altra banda, tal com vam explicar abans de vacances, s’estan produint canvis al Centre Parroquial: les persones que representaven el Centre, el senyor Jaume Arqué i el senyor Ricard Rodón, han dimitit, i els responsables del bar han anunciat que deixen l’activitat. Estem parlant amb la Junta Gestora del Centre i la Parròquia per veure com ens hem d’organitzar a partir d’ara, i quines són les seves propostes i intencions de cara al futur.

I, per últim, tal com vam explicar a l’assemblea de socis del 17 de maig, recordar que la Parròquia i el Bisbat estan estudiant diferents projectes de reforma integral de les instal·lacions. L’advocat que representa la propietat ens va assegurar que el Club continuarà fent la seva activitat a les noves instal·lacions, sigui quin sigui el projecte escollit. Fa mesos vam fer-li arribar els nostres requeriments en quant a espais i d’altres, encara que, a dia d’avui, no tenim cap retorn al respecte. Continuarem insistint tan amb la propietat com amb l’Ajuntament, amb qui també hem iniciat contactes, per tal que ens expliquin en quin punt es troben aquests projectes i com preveuen respondre a les necessitats del Club.

Comencem una nova temporada amb les piles carregades, energies renovades i molts reptes per davant. Durant la setmana passada alguns equips ja van començar amb la seva preparació i al llarg d’aquesta setmana ho aniran fent els altres equips. Entre tots farem que sigui un gran any per les jugadores i jugadors, i per a tots els que formem part del Club.

1,2,3 Sant Pep!