Engeguem nova etapa a Sampep

Benvolguts/des,
Finalitzat el període de presentació de candidatures a nova Junta directiva del CB Sant Josep, només se n’ha presentat una. Per tant, ha estat proclamada guanyadora per part de la Junta electoral.
La nova Junta i grups de treball associats amplia amb moltes persones la Junta del passat mandat amb un projecte potent per fer créixer el Sampep. Concretament, s’ha configurat un equip de trenta-una persones estructurat en diferents àrees de treball.
A més, hi haurà un nou president, en Marc Oriol, i l’antic president, l’Ibon Orrantia, passarà a encarregar-se de l’àrea de comunicació i coordinació interna. En Miquel Prats continuarà com a tresorer i en Lluís Garcia com a secretari. La resta de vocals que conformaran la Junta seran: Toni Rojas, Pepi Torres, Nieves Romero, Cristina Puig, Mireia Navarrete, Juli Riera, Edu Andrés i Santi Zamora i comptarem amb dinou persones més als grups de treball.
A partir de la setmana vinent el nou equip començarà a rodar i posar fil a l’agulla. Us anirem informant de tots els avenços i novetats.
Moltes gràcies!