Jornada 1 Sèniors (25-26/09)

Jornada 1 (25 i 26 de setembre)

Tret de sortida a la temporada 2021-2022 pels nostres Sèniors.

CB Granollers 79 – 67 Sènior Masculí

Primer partir de lliga pel Copa, que s’estrena a la pista del CB Granollers. Partit molt competit i en bones línies per al Sènior Masculí, que es manté dempeus mentre les forces hi són, aconseguint un màxim aventatge d’11 punts durant el segon quart, reduïts a un -1 a la mitja part. A partir de llavors, un tercer període molt disputat i finalment un parcial de 23-11 en els darrers deu minuts del partit enfonsen les opcions de victòria. A destacar l’actuació d’Àlex Aguado i Joan Noguera, amb 12 punts cadascun, i Víctor Sánchez i Ferran Arqués amb 9.

Staff: “Ara, amb estabilitat, cal millorar la qualitat del nostre treball per a ser competitius fins a l’últim minut de cada partit.”

Volem agrair al CB Granollers el suport que ens mostra contínuament i el gran gest que va tenir, ensenyant una pancarta pròpia de #SantPepNoEsToca. Esperem que el pròxim partit que disputem pugui ser a casa nostra.

 

Sènior Femení 56 – 65 CB Roser

Estrena del Segona en lliga i com a local a Can Cuyàs. Les badalonines protagonitzen un gran inici de partit, oferint un joc fluïd des de l’actitud i intensitat defensiva que els permet marcar un 15-10 al primer quart, una dinàmica de superioritat que es repetiria durant el segon període. Després del descans, el desgast defensiu permet ficar-se al partit a les rivals, que aprofiten unes millors condicions físiques i la penalització de faltes per pujar el ritme. Les Sèniors es veuen superades en l’1c1 i amb dificultats en la sortida de la pressió. A destacar l’actuació de la Magda Sagués (11 pt.) amb una gran activitat defensiva, la Marina Bagués (10) i la Sara Masià (8).

Toni Sánchez: “Molt a millorar però molt bones sensacions!

Agrair també al CB Roser el suport a #SantPepNoEsToca