Jornada 2 Sèniors (2-3/10)

Segona jornada de lliga pels nostres Sèniors Masculí i Femení, que van jugar davant de El Masnou Basquetbol i CE Diagonal Mar, respectivament.

 

Sènior Masculí 75 – 70 El Masnou Basquetbol

El Copa s’estrena com a local a Can Cuiàs i estrena també marcador de victòries d’aquesta temporada 2021-2022, marcant l’1-1 en el balanç de la lliga.

El partit comença amb un bon ritme anotador per part dels dos equips, fet que desemboca en un tarannà general molt encallat, en el qual el màxim avantatge assolit va ser de 8 punts. El marcador és favorable pels visitants durant la primera part, però un sprint final a pocs minuts d’acabar el segon quart (amb sis punts consecutius de Joan Noguera, l’aportació d’Àlex Aguado i Víctor Molina i la bona defensa) ens permet arribar al descans guanyant d’1 punt. Un tercer quart ajustat finalitza amb empat a 53. L’últim quart aconseguim certa consistència que ens permet endur-nos la victòria tot i el triple final del Masnou.

A destacar l’actuació de l’Àlex Aguado (20pt), en Ferran Arqués (14pt), en Víctor Molina (9pt) i el júnior Gerard Prat (8pt).

Staff: “Seguim, ara que sembla que tenim una mica més d’estabilitat a veure si podem donar passes endavant, especialment en defensa.”

Agrair de nou a El Masnou per tot el suport que ens està mostrant a #SantPepNoEsToca.

 

CE Diagonal Mar Front Marítim 55 – 52 Sènior Femení

Partit molt igualat entre el nostre Sènior i el Diagonal Mar, que tot i les bones sensacions, s’acaba enduent el rival.

Un bon inici ens permet marcar el ritme de partit, molt competit, que té fins a 9 empats i 7 canvis de guanyadores, amb uns màxims avantatges de 6 i 7 punts. Un triple de les locals durant l’últim atac ens porta a l’empat a 24 al descans. El tercer i quart quart molt disputats i treballats es fonamenten en el control del rebot i el domini a la pintura però malgrat  arribar als últims dos minuts amb un balanç de +5, el ritme anotador del Diagonal torna a encallar el partit. Finalment, un triple de les rivals posa el 55-52, que no s’aconsegueix revertir en l’última possessió.

El pitjor del partit, la lesió de la Marina Bagués al minut 8 del primer període. Esperem que els resultats de les proves no ens donin males notícies. Molts ànims, Marina i equip!

A destacar l’actuació de Sara Masià (19pt) i Sara Fernández (15pt).

Toni Sánchez: “Hem tingut la victòria, però no ha pogut ser. Segueixen les bones sensacions.