MOBILITZACIONS DE PROTESTA

Benvolguts i benvolgudes,

Davant la manca de cap proposta de solució per part de l’Ajuntament de Badalona, proposem engegar una SETMANA DE MOBILITZACIONS DE PROTESTA:

– Demà el Club acudirà a l’ofrena que es celebra a la Plana per la Diada. Allà no creiem que haguem de fer cap manifestació tot i que tindrem presència i desplegarem el cartell de #SantPepNoEsToca.
– Pel dilluns 13 proposem una manifestació que surti del pavelló a les 18.30h i passi per la la plaça de la Vila, i el Viver per tornar de nou al pavelló. Demanem a totes les entitats i persones de Badalona que s’estimin al Club que es sumin a la manifestació.
– El dimarts, dimecres i dijous, farem part dels entrenaments a la Plaça de la Vila.
– I el divendres organitzarem un campionat 3×3 de suport al Sant Pep. Aviat us donarem més detalls.

L’objectiu és aconseguir que l’Ajuntament ens ofereixi alguna alternativa per continuar amb l’activitat al nostre pavelló o pistes alternatives mentres no puguem tornar a la nostra.

A banda d’això, convocarem una Assemblea Extraordinària de Socis pel dimarts 21, on presentarem quines opcions tenim i decidirem quin camí cal emprendre.

Si us plau, feu-vos ressó de la nostra situació i mobilitzeu a tothom que s’estimi el Sant Pep per xarxes i per les concentracions. Moltes gràcies pel vostre suport!

#SantPepNoEsToca