Parc Esportiu de Nadal – Ajuntament de BDN
Els infants de 3 a 12 anys podran fer-hi activitats esportives, recreatives i jocs, de forma gratuïta i sense inscripció prèvia

El Parc Esportiu funcionarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener

Aquest proper dimarts 27 de desembre obrirà les seves portes el Parc Esportiu de Nadal situat al Complex Esportiu Municipal Montigalà. Es tracta d’una activitat gratuïta i exclusiva per a infants que estarà dinamitzada per professionals de l’esport i del lleure.

Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys i no cal inscripció prèvia. Es duran a terme activitats esportives molt diverses com tir amb arc, rocòdrom, bàdminton, hoquei, circuit de coordinació i agilitat, de psicomotricitat, croquet i bitlles catalanes. També hi haurà activitats recreatives com malabars, inflables, jocs de punteria, jocs tradicionals i populars, jocs de taula i tallers. Aquest Parc Esportiu és una de les novetats destacades de l’actual programació “Fes Nadal a Badalona”.

La regidora d’Esports, Maria Gallardo, visitarà el Parc Esportiu de Nadal, situat al Complex Esportiu Municipal Montigalà (carrer Rossini, número 8), el mateix dimarts 27 de desembre, a les 12 hores.

El Parc Esportiu funcionarà en les següents dates:

• Del 27 al 30 de desembre, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores

• Del 2 al 4 de gener, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores

• 5 de gener, de 10 a 13 hores

Les inscripcions es podran fer al mateix Complex Esportiu Municipal Montigalà durant els horaris de funcionament del parc i emplenant el formulari d’inscripció que es pot descarregar a www.badalona.cat.

Font: Ajuntament de Badalona (pàgina web)