Participació dels Mini A en el XIVè Torneig de Bàquet de Vilassar de Dalt (6è lloc)

La segona jornada del torneig ens ha deixat la continuïtat de les sensacions del dia anterior. Tot i no guanyar a la Penya es va jugar amb molta intensitat i una molt bona actitud. Per la tarda, en un gran partit d’intensitat pels dos equips i de lluita davant de l’Hospitalet, es va aconseguir una victòria en l’últim tir del partit. Novament s’han vist la lluita i l’esforç i també el treball en equip que ha estat una constant d’aquest equip en tota la temporada.

El diumenge ha estat també intens, ens jugàvem la cinquena o sisena plaça d’un torneig on hem donat un salt de qualitat, esforç, lluita, entrega. Al final contra el Molins no hem pogut acabar guanyant, tot i tenir una important desavantatge, ens hem sobreposat i hem continuat lluitant i competint cada quart. La implicació de tot l’equip ha estat fonamental per arribar al final del partit amb possibilitats. Tot i no guanyar, ens hem quedat amb molt bones sensacions i molta il·lusió.

Felicitar a l’equip, als entrenadors i als pares pel comportament exemplar donat en tots el dies que ha durat el torneig.

Agraïm al CB Vilassar la seva invitació i la magnífica organització.

123 Sant Pep