Participació dels Mini B en el XIVè Torneig de Bàquet de Vilassar de Dalt (Campió nivell B)

l Mini B, amb reforços del Pre-Mini A, aconsegueix un gran triomf en el torneig de Vilassar de Dalt. Després de guanyar al CB Lleida, els altres rivals de la competició van córrer la mateixa sort, UEM, Hospitalet B i Vilassar de Dalt B, en aquest últim partit, contra el Vilassar de Dalt B, el partit s’ha decidit al final i per la mínima. Ens quedem amb un grapat de grans actuacions col·lectives, passar, buscar la millor opció, contraatacar, defensar, com sempre s’ha fet al club, han estat mostres del caràcter SamPep, i com sempre, corregint a tots.

Fantàstica actuació tècnica. Guanyar tots els partits, ens porta a jugar la final novament contra el CB Lleida, on hem fet més del mateix, les jugades d’equip han estat per sobre de les individualitats. Aquest partit ens ha donat el guardó de campió del torneig en categoria B. Enorgulleix veure un grup tan feliç i amb tants detalls.

Volem felicitar també al CB Vilassar per l’acogida i com no recordar el exquisit tracte rebut que esperem hagi estat tornat per la nostra meravellosa afició que ha cridat com sempre i ha estat respectuosa amb tots el rivals, com ens estimem i com volem que ho facin amb nosaltres.

123 Sant Pep