Presentació temporada 2019/2020

Una temporada més, els 22 equips del Club i els 3 equips d’Escola de Bàsquet es reunien al mig de la nostra pista per presentar la temporada. La 80a de la nostra història i la 50a al nostre pavelló. No era un dia qualsevol, la situació que ens envolta preocupa a la gent del Club, i a aquells que s’estimen Badalona i el bàsquet. Però és per tots aquests jugadors i jugadores que participaven a la presentació, pels que precisament el moviment del #SantPepNoEsToca té sentit. Per ells, i per tots els que han viscut l’experiència de jugar, competir i aprendre al nostre mític pavelló.

 

Abans de la desfilada d’equips, el vídeo dels jugadors i jugadores sota el lema #SantPepNoEsToca agafava el protagonisme i es tancava amb un sonor aplaudiment i amb els presents reivindicant que no ens mourem de casa nostra. 

Després, cares conegudes del món del bàsquet i de Badalona com en Toni Soler, Jordi Villacampa o la Lídia Heredia, apareixien a la paret de la pista mostrant el seu suport al Club. Per donar pas a l’actor Lluís Marco, exdirectiu del bàsquet i exmembre del teatre de Sant Josep, que procedia a la lectura d’un manifest reivindicant el que significa el bàsquet a Sant Pep i totes les activitats que es duien a terme al Centre Parroquial. I demanant que aquest tresor es recuperi.

Posteriorment, un altre històric del nostre Club, l’Emiro Guerrero, prenia el protagonisme, i rebia una panera de mans dels entrenadors més joves de la casa, en reconeixement per tota la feina feta durant tants i tants anys. I tancàvem la presentació amb l’entrega d’una placa commemorativa al Dani Llibre, jugador del júnior A i part de la família groc i lila des dels 5 anys.

 

Moltes gràcies a tots els que vau poder assistir, i moltes moltes gràcies a tots aquells que, en algun moment o altre, heu mostrat el vostre suport al Club en un moment com el que estem vivint.

 

Avui més que mai, treballem ben fort per tal que Sant Pep no es toqui, i visqui molts anys més.

 

 #SantPepNoEsToca