Prèvia Sènior EBA: Comença la segona volta amb la il·lusió intacta
Prèvia Sènior EBA: Comença la segona volta amb la il·lusió intacta

Primer partit de la segona volta on el sènior ha aconseguit posicionar-se en les posicions capdavanteres. El Collblanc, un dels equips més complets de la categoria, visitarà la parròquia dissabte a les 18:00.

Partit molt complicat pels de Badalona que reben un dels favorits per a l’ascens a LEB Plata. Els de L’Hospitalet són un equip amb moltes variants ja que poden jugar amb tres jugadors alts o amb jugadors de baixa estatura. Equip experimentat i que domina molt en el joc en estàtic degut a la gran intel·ligència i saber fer a pista dels seus jugadors. Tot i això, és un equip que no renúncia als contraatacs .

Analitzant la plantilla, l’interior Avila és el referent de l’equip amb més de 10 punts per partit però molt ben acompanyat per Àngel Soto i Gerard Galvete fent mal a les pintures rivals. Barreja de molts centímetres i pes amb grans nivells de qualitat. Pel que fa a la línia exterior, Figuerola i Alvarez són els referents de l’equip amb 11 i 10,7 punts per partit. A aquests dos els acompanyen Marc Pagès i Josep Maria Guzmán que completa un perímetre molt complet.

L’entrenador Sergi Vives troba la clau del partit en imposar un alt ritme, fent valdre la joventut de l’equip, i que porti als d’Hospitalet a una gran desorganització. A més a més, comentava que l’equip sap que ells són favorits però que tenen molta il·lusió per competir i això els farà més forts.

– Sergi Carmona –