Prèvia Sènior EBA: Confirmar dinàmiques a Menorca
Prèvia Sènior EBA: Confirmar dinàmiques a Menorca

Els de Sergi Vives visiten el Bàsquet Menorca on buscaran una victòria que els permeti seguir en dinàmica positiva i no perdre les posicions capdavanteres. El partit, dissabte a les 19:00

Els de Menorca actualment es troben desens amb dues victòries i quatre derrotes. Les dues victòries, però, han estat a casa on l’equip es fa fort, gràcies sobretot a una afició que apreta molt. Equip fet per pujar a LEB Plata al que les lesions no han permès demostrar el potencial que tenen.

Destaquen en el seu joc interior el pivot Andreu Matali que s’apropa a les dobles figures de mitja i que domina molt bé el rebot. Matali està molt ben acompanyat per Jan Stanislav Orfila que, tot i haver jugat només dos partits, ja ha deixat mostres del seu talent.

En la direcció de joc trobem el base-escorta badaloní, ex SamPep, Quim Salvans, que és el referent ofensiu dels balears. A Salvans l’acompanya Sergi Llofriu, principal amenaça exterior, amb gairebé un 50% en triples. Altres jugadors destacats són Gabri Torres i l’exterior Jorge Jimenez, tot i que només ha pogut jugar tres partits.

L’entrenador parroquial Sergi Vives buscarà portar el ritme del partit des de la defensa i troba clau dominar el joc interior per a intentar endur-se el partit.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. C.B. Salt

Sènior A vs. C.B. Salt