Prèvia Sènior EBA: El sènior visita terres gironines
Prèvia Sènior EBA: El sènior visita terres gironines

El COALCI – C.B. Sant Josep visita aquesta setmana el C.B. Quart – Germans Cruz en el que serà el tercer partit de la temporada, després que s’ajornes el partit davant el C.B. Tarragona.

Els de Sergi Vives visiten una pista molt complicada. El Quart és un rival que es fa fort a casa i compta amb un equip molt consagrat. Els de Girona ja fa anys que juguen junts i tot i perdre un dels seus referents, Bataller, segueixen sent un equip perillós.

De l’actual plantilla en destaca Eric Jiménez, 20 punts en el seu primer partit. L’escorta té una alta capacitat anotadora i es crea tirs fàcils per poder anotar. Jiménez està ben acompanyat d’Albert Coderch i  Nandu Zniteka per fora. Del joc interior en destaquen Lamin Sima i Xavi Montalat. En la direcció, la defensa de Pau Vila els permet córrer i anotar amb facilitat.

En definitiva, un equip amb jugadors amb experiència LEB, Eric Jiménez, Martí Serra i Eduard Camós que exigirà el millor als de Badalona per intentar sumar la seva segona victòria a la lliga.

– Sergi Carmona –

A.E.C. Collblanc vs. COALCI - C.B. Sant Josep