Prèvia Sènior EBA: La setena passa per Barberà
Prèvia Sènior EBA: La setena passa per Barberà

Diumenge, a les 18:00, el sènior visita la pista del Barberà Team Values. Un Barberà que la jornada passada va derrotar el Sant Adrià per 20 punts de diferència.

Les coses no han començat de la millor manera pels vallesans que sumen dues victòries en deu partits. Tot i això, sortida altament complicada pels badalonins. Davant tindran un equip amb un joc molt físic i que alternen defenses individuals amb zonals pressionant a tota pista. Això els permet dominar el ritme del partit i treure’ls-hi serà clau per guanyar.

A la posició de base estan ben dirigits per Ivan Llull i Sergio Guàrdia. El segon, té una mitjana de 12 punts per partit i està sent un dels màxims anotadors de l’equip.

A la pintura, dos referents clars, Hernan Olaguibe i Marc Sobrepera. Tots dos amb més de 10 punts per partit són els jugadors a seguir a la pintura.

El sènior no arriba en perfectes condicions al partit i és que compta amb diferents jugadors lesionats o amb molèsties i, per tant, un obstacle més que obligarà a l’equip a treure el millor de cada un.

En Sergi Vives, entrenador de l’equip, demana una bona defensa en l’1 contra 1 per a controlar els seus jugadors i poder anotar fàcil en contraatac i trencar així la seva defensa.

– Sergi Carmona –