Prèvia Sènior EBA: Les promeses verd-i-negres posen a prova el Sènior
Prèvia Sènior EBA: Les promeses verd-i-negres posen a prova el Sènior

El Sènior A rep a l’Arenys, dissabte a les 18:00 de la tarda, equip vinculat a la “penya” amb molt talent jove.

El conjunt badaloní tindrà davant un conjunt que basa el seu joc en les transicions ràpides. El talent de les joves promeses, juntament amb el saber fer i l’experiència dels veterans els converteix en un dels equips a tenir en compte i amb un joc exterior molt potent.

Analitzant la plantilla, l’equip està guiat per Joel Parra, júnior de segon any. Parra alterna el júnior verd-i-negre amb l’Arenys i té una mitja de 20 punts per partit amb un 38% en triples però dominant als seus rivals a la zona. Amb ell, els altres tres verd-i-negres Pep Busquets, Pol Molins i Dídac Cuevas aporten talent a l’equip. Per altra banda, la intensitat i experiència d’Artur Grau completa un dels jocs exteriors més potents de la categoria.

L’entrenador parroquial, Sergi Vives, remarcava la importància de la defensa per a competir al màxim, així com la importància del rebot. A més a més, Vives confirmava i lamentava la baixa pel partit de Gerard Blat, lesionat fa dues setmanes, però veu al seu equip preparat per qualsevol repte.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. Mataró Parc Boet