Prèvia Sènior EBA: Partit d’exigència, i solidari, pel Sènior A
Prèvia Sènior EBA: Partit d’exigència, i solidari, pel Sènior A

Torna un clàssic del bàsquet. Dissabte, a partir de les sis de la tarda, el sènior visitarà a l’UBSA en un partit solidari. La Creu Roja i l’UBSA han tirat endavant una campanya per aconseguir joguines per a tots els nens, en aquestes dates tan especials.

Sortida molt complicada per als homes de Sergi Vives que davant tindran un equip i afició molt exigent. Equip rejovenit que compta amb la presència de molts ex-sampep (Ruzafa, López, Ferrer, Reyes i Signes) i que es caracteritza per tenir un joc ràpid i atrevit.

Els badalonins hauran d’anar amb compte amb l’interior Oscar Amo. El jove jugador està sent un dels referents de l’equip amb gairebé 14 punts i 10 rebots de mitjana. També per dins hi ha Alberto Reyes. L’exparroquial, juntament amb Amo, domina la pintura adrianenca.

En les posicions exteriors destaquen dos jugadors com són Albert Serra i Pau Ruzafa que donen aquest joc explosiu a l’equip. Altres exteriors destacats de l’equip són Rubén Pérez i Carlos Lépez.

L’entrenador groc i lila Sergi Vives espera que el seu equip es retrobi amb el seu joc jugant fora de casa i s’espera un partit exigent que costarà tirar endavant.

– Sergi Carmona –

Sènior EBA a Menorca