Prèvia Sènior EBA: Repte de nivell a Girona
Prèvia Sènior EBA: Repte de nivell a Girona

El sènior visitarà el Bàsquet Girona a partir de dissabte a les 19:00.

L’equip entrenat pel badaloní Joaquim Costa serà el pròxim rival a batre pel sènior. L’equip és una barreja entre jugadors joves i veterans que busca l’ascens a LEB Plata, en un projecte a llarg termini que busca consolidar-se entre els grans.

Xavi Costa i Daniel Manchón són els referents exteriors d’un equip que té en el seu ADN el joc ràpid i intens. Els dos exteriors estan ben acompanyats per l’ex-júnior del F.C.Barcelona, Raimon Carrasco, que està tenint un bon impacte en el seu primer any a la categoria.

Per dins trobem l’experimentat Alfons Alzamora. Un clàssic del bàsquet nacional que ha jugat a la lliga ACB. El pivot està fent una mitjana de 8 punts i 8 rebots per partit i està acompanyat per Milan Suskavcevic i Dino Kobic.

En resum, s’enfronten dos equips de característiques semblants, ja que barregen veterania i joventut. L’entrenador del sènior, Sergi Vives, afirmava que, qui sàpiga llegir millor el joc en estàtic amb les ràpides transicions característiques dels dos equips, s’acabarà enduent el partit. Un altre aspecte clau serà l’encert de 3 punts on els gironins tenen un 40% amb dos jugadors que passen del 50% i 7 del 40%.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. BBA Castelldefels