Prèvia Sènior EBA: Repte de nivell a Tarragona
Prèvia Sènior EBA: Repte de nivell a Tarragona

El sènior visitarà al Ibersol C.B.Tarragona en un partit on l’equip haurà de fer les coses molt bé per a endur-se la victòria. El partit serà diumenge a les 19:00.

Partit complicat contra un dels equips que l’any passat estaven a la divisió de plata del bàsquet espanyol. A hores d’ara, però, el talent del conjunt de Tarragona no es veu reflectit en la classificació. Equip replet de jugadors americans amb molt de talent i on la nova incorporació Newell està donant un molt bon rendiment. Bons percentatges en tirs de camp amb un 50% i amb un 30% en triples.

Analitzant la plantilla, Dani Tugores i David Fernàndez dirigeixen l’equip des de la posició de base. Tugores té una mitjana de més de 12 punts per partit i es caracteritza per les seves penetracions a cistella.

Altres jugadors referència són el ja mencionat Newell i Adrià Duch. Tots dos amb bons percentatges des de 6.75. 

A la pintura, destaca Modou Mbaye un fals 4 amb una gran capacitat d’anotar des de l’exterior però amb una duresa i potència que el fa dominar a la zona. A Mbaye l’acompanya la parella Villamil i Mesa amb 9 i 10 punts per partit respectivament i ven acompanyats per Joseph Balkovic.

Pel que fa a l’equip parroquial, segueixen les baixes de Meruelo, Antonio i Cuesta. L’entrenador Sergi Vives confia en el seu equip i sap que aniran a competir com han fet en tots els partits.

– Sergi Carmona –