Prèvia Sènior EBA: Torna la lliga EBA amb la visita del cuer
Prèvia Sènior EBA: Torna la lliga EBA amb la visita del cuer

El Sènior A rep al C.B. Roser en un partit on els de Badalona buscaran trencar la ratxa de dues derrotes consecutives. El partit serà dissabte a partir de les 18:00.

El partit serà una reedició de les semifinals de la final a 4 de l’any passat a Copa Catalunya. El Roser, tot i ser l’últim classificat, compta amb una de les millors defenses de la categoria i ha recuperat a Xavi Assalit, jugador clau la temporada passada en el seu ascens a EBA. Són un equip molt organitzat defensivament i que mostren una bona actitud i un joc ràpid en atac. És un equip que juga obert i que són molt perillosos en l’1 contra 1 i amb bones situacions de tir.

Analitzant la plantilla, el ja mencionat Xavi Assalit serà una de les principals amenaces ofensives. Dels presents a l’equip en aquesta primera part de la temporada en destaquen Albert Sulleva, amb més de 12 punts per partit i un 56% en tirs de camp, així com l’exterior Joan Gavaldà amb més de 10 punts per partit.

Pel que fa a l’equip parroquial, Sergi Vives comptarà amb les baixes de Pedro Cuesta i Adrià Meruelo absents per lesió. Vives creu que es troben davant del partit més important en el que va de la temporada i espera una bona imatge del seu equip.

– Sergi Carmona –