Prèvia Sènior EBA: Torna un clàssic dels últims anys
Prèvia Sènior EBA: Torna un clàssic dels últims anys

El sènior visitarà aquesta setmana la pista del Boet Mataró. Tots dos es coneixen molt bé fruit de molts partits durant els darrers anys. Dissabte a les 20:00 nova oportunitat per seguir creixent.

El Boet és un equip molt experimentat i que, a més a més, compta amb l’MVP de la categoria Faronte Drakeford. Tots dos equips tenen un estil molt oposat. Els mataronins són un equip amb un ritme molt pausat i que basen el seu joc en el gran talent ofensiu que tenen mentre que el sènior buscarà fer efectiu el seu alt ritme i bones defenses. Un dels seus perills més gran és l’encert des de 6.75 on molts dels seus jugadors tenen una gran eficàcia.

Analitzant la plantilla, tenim el ja mencionat Faronte Drakeford amb 19,2 punts per partit, amb un 62% en tirs de 2, i gairebé 10 rebots. L’acompanyen a dins de la pintura homes importants com Eric Mañes amb més de 12 punts per partit, entre d’altres. Pel que fa al joc exterior, tres jugadors destaquen per sobre de tots, Rubio, Naharro i Canals. Tots tres són la base de l’equip. Canals dirigeix a l’equip d’Alberto Peña mentre que Naharro i Rubio aporten punts des de la línia de 3.

Pel que fa a l’equip parroquial, Sergi Vives vol treure’s l’espina dels últims anys i guanyar per fi a Mataró i espera el millor del seu equip. Vives no podrà comptar amb Will Truss i Adrià Meruelo, lesionats tots dos.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. Mataró Parc Boet