Resum Assemblea Extraordinària 21/09

Benvolguts/es,

Tot i els sacrificis que suposa quant a organització familiar, desplaçaments, etc., ahir, l’Assemblea de socis vam votar per UNANIMITAT tirar endavant el pla presentat per la Junta. Ens sentim orgullosos de pertànyer al CB Sant Josep de Badalona i del grup de persones amb majúscules que en formen part. Queda molta feina per fer, però estem convençuts que, amb la col·laboració de tothom i fent pinya, aconseguirem donar la volta a la situació.

Volem agrair l’assistència de la Federació Catalana de Bàsquet i del seu president, Ferran Aril, dels representants de la Parròquia de Sant Josep, i dels representants de tots els grups polítics municipals de l’oposició: JxCat, Guanyem, Esquerra, En Comú Podem i PSC. I lamentem que no ens hagi pogut acompanyar l’Alcalde Xavier García Albiol, ni el regidor d’esports Juan Fernández, per explicar als socis directament les seves propostes de solució.

Volem agrair especialment a l’Orfeó Badaloní que, una vegada més, ens ha deixat casa seva per fer la nostra Assemblea. I a totes les entitats de la Plataforma Centre Sant Josep, el seu recolzament i compromís per buscar una bona solució de futur pel Centre i la ciutat.

Ara s’obre una nova etapa al Club:

– Començarem la temporada amb els equips de cistella petita jugant a Badalona i els de cistella gran a Can Cuiàs. I entrenarem a instal·lacions de Sant Adrià del Besòs, Barcelona i Badalona. Intentarem millorar el quadrant d’entrenaments actual i, en aquest sentit, demanem a l’Ajuntament de Badalona, al B.B.B. i a qualsevol que pugui ajudar que ens ofereixi alguna opció per petita que sigui per a millorar les condicions d’entrenament d’alguns equips. Volem agrair a Maristes Ademar i al Círcol que ens hagin donat un cop de mà en aquest sentit. I volem agrair als tècnics, assistents, preparadors físics i resta de l’equip tècnic la seva excepcional feina per tal de sobreposar-se a qualsevol circumstància i donar-ho tot per a què les coses funcionin.

– Hem començat a treballar en l’estratègia legal per a recuperar el pavelló el més aviat possible. De seguida que tinguem novetats, us anirem informant.

– Continuarem amb la campanya #SantPepNoEsToca fins que aconseguim tornar a casa nostra i una solució definitiva que ens asseguri poder treballar en el nostre pavelló sense entrebancs, ni intents de fer-nos fora. En aquest sentit, dissenyarem una estratègia de comunicació i mobilitzacions que ens donin visibilitat. L’objectiu és que les parts que no estan treballant per una solució per al Centre Parroquial amb nosaltres a dins, s’hagin de moure i canviar d’idea.

– Continuarem les converses amb Parròquia, Arquebisbat, Ajuntament, grups polítics, entitats de Badalona i altres administracions, per tal d’aconseguir que ens ofereixin un lloc a la taula de negociació i tinguem veu en el que s’hagi de fer amb les instal·lacions del Centre Parroquial. En aquest sentit, agraïm la presència de representants de la Parròquia de Sant Josep a l’Assemblea i el seu comunicat on expressen que volen que continuem fent bàsquet al mateix lloc en què ho portem fent fa 81 anys i que volen que formem part d’un nou Centre on es tornin a fer activitats socials, pastorals, culturals i esportives. Nosaltres volem ser part de la solució, però per a ser-ho necessitem tenir un lloc a la taula.

Moltes gràcies a tothom per ser-hi. Sou molt grans.

1, 2, 3…!! #SantPepNoEsToca!!!