RESUM de la JORNADA – 11 i 12 de Novembre

“El Resum de la Jornada”

“Partit de la Jornada” – Mini ‘A’ femeni 38-88 Club Joventut Badalona

El Mini A Femení es va veure superat pel Joventut en un partit on no es va mostrar, ni de bon tros, la millor versió dels grocs i liles. Tot i poder competir a estones, els nombrosos errors de concentració en atac i en defensa van dificultar la feina. De totes maneres tard o d’hora és es veuran els passos endavant que està fent l’equip.


A.E. Sant Andreu de Natzaret 69-62 Sènior ‘B’

Un inici de partit amb una bona defensa va permetre als parroquials mantenir el Natzaret amb una anotació baixa i, a mesura que es van anar trobant còmodes en atac, controlar el marcador fins al descans (25-39).

El pas per vestuaris va trencar el ritme del partit, convertint el tercer quart en més encallat i mantenint la renda en el marcador, fins que una errada de mentalitat va traduir-se amb una tècnica seguida de desqualificant per protestar, i encaixar un parcial de 15-0 en els últims 2 minuts de tercer quart. L’últim quart va estar igualat i competit per part dels dos equips, però la millor dinàmica de Natzaret en aquell moment de partit els va portar a tenir major encert i endur-se la victòria.


U.E.Montgat 46-66 Sènior femení

Un inici amb ritme i encert de les jugadores de l’Oriol Entrena va permetre a les parroquials controlar el matx des de l’inici. Tot i que davant va trobar-se un equip intens i defensivament ordenat, van ser capaç de sobreposar-se i acabar aplicant el seu joc. L’equip local en cap moment va deixar lluitar i les parroquials van saber-ho aprofitar per seguir evolucionant el seu joc. El conjunt parroquial es situa a la part alta de la classificació.

U.E. Montgat vs. Sènior Femení

U.E. Montgat vs. Sènior Femení


U.E.Mataró 53-67 Júnior ‘A’

El Júnior ‘A’ va sumar una important victòria a la pista del Mataró que els reafirma com un dels millors equips del grup 2 de preferent. Un inici letal del conjunt de Víctor Furones va permetre als parroquials agafar una distància de més de 10 punts que va acabar sent decisiva. El conjunt mataroní no va deixar de lluitar ni de plantar cara en cap moment del partit i es va poder veure un partit d’alt nivell.

U.E. Mataró vs. Júnior A

U.E. Mataró vs. Júnior A


nior ‘B’ 84-44 A.E.Minguella

El Júnior B va passar per sobre l’AE Minguella en un partit amb un alt ritme local. Igualtat des d’inici que van trencar els locals a partir de la defensa i les ràpides transicions. Coses per millorar, però es van poder veure bons detalls a nivell ofensiu i jugades amb bona circulació de pilota.


Cadet ‘A’ 80-49 C.B.P.Lleida

El Cadet ‘A’ va sumar una còmoda victòria a casa contra el Lleida. La bona defensa dels homes de Marcel Roca i la seva eficàcia en accions senzilles sota cistella van ser suficients per agafar els primers avantatges en el marcador. El conjunt parroquial no va afluixar en cap moment i va completar un partit força complet.

Cadet A vs. C.B.P. Lleida

Cadet A vs. C.B.P. Lleida


C.B.Lliçà d’Amunt 53-74 Cadet ‘B’

Partit amb un inici amb molt poc encert per part dels dos equips, on hi havien rapides transicions per part del sant Josep però amb males decisions a prop de cistella. Al segon quart tot va canviar i amb un parcial de 15-33 el partit es va trencar a favor dels grocs i liles. Segona part de tràmit amb baixades a nivell de concentració que feien que el marcador mai es disparés i arribés a distàncies per sobre dels 25 punts.

C.B. Lliçà d'Amunt vs. Cadet B

C.B. Lliçà d’Amunt vs. Cadet B


C.B.Cornellà 29-66 Cadet ‘A’ femení

El Cadet ‘A’ femení va endur-se la victòria de la pista del Cornellà. Una primera meitat amb molt poc encert per part dels dos equips va permetre a les parroquials acabar 13 punts per sobre del seu rival a la mitja part. A la segona meitat, l’equip de Ricky Salvadó va mostrar la seva millor versió i, acompanyat amb un gran encert, va trencar definitivament el matx-

C.B. Cornellà vs. Cadet A Femení

C.B. Cornellà vs. Cadet A Femení


Cadet ‘B’ femení 80-57 U.E.R.Pineda

El Cadet ‘B’ supera al Pineda gràcies a un tercer quart letal de les jugadores parroquials. Un inici dubitatiu de l’equip d’en Ferran Guerrero va provocar que juguessin amb molta angoixa i molt poca claredat ofensiva. Però al 3r quart van trobar la tecla exacte i van fer un parcial del 20-6 que va deixar a l’equip del Maresme sense cap opció d’endur-se la victòria.

Cadet B Femení vs. U.E.R. Pineda

Cadet B Femení vs. U.E.R. Pineda


Infantil A 86-65 U.E.Horta

Els nois d’en Joan Pujol van sumar davant del Horta. Tot i no tenir 40 minuts del nivell que l’entrenador els exigeix, es van veure pinzellades de l’alt nivell que poden oferir aquests jugadors. El partit en general no va tenir massa ritme ni intensitat, i el talent dels jugadors parroquials va decantar la balança.

Infantil A vs. U.E. Horta

Infantil A vs. U.E. Horta


C.B.Manresa 56-61 Infantil ‘B’

L’infantil ‘B’ va realitzar el seu millor partit d’aquesta temporada a Manresa. A base de defensa i bon encert de tot l’equip van anar agafant petits avantatges que el feien dominar el partit clarament. 7 quarts molt bons que es van veure perjudicats per un últim quart on van perdre la fiabilitat defensiva i la paciència en atac.

C.B. Manresa vs. Infantil B

C.B. Manresa vs. Infantil B


Infantil ‘A’ femení 50-36 C.B.Granollers

Victòria davant un rival complicat, gràcies a ser constants durant els 8 períodes. Tot i no tenir un joc excessivament fluid de cara a cistella, darrere van mostrar un gran nivell, sobretot a la primera part on tant sols van encaixar 12 punts.

Infantil Femení vs. C.B. Granollers

Infantil Femení vs. C.B. Granollers


C.B.Santa Perpetua 30-74 Pre-infantil femení

Àmplia victòria de les noies del Pol Amigó a la pista del Santa Perpetua. Tot i una sortida fluixa de l’equip parroquial que va permetre a les locals arribar al final del segon període amb el marcador empatat, va ser capaç de reaccionar i mostrar la seva millor versió, tant ofensivament com defensivament. A poc a poc es va veient com està creixent tot l’equip.

C.B. Santa Perpètua vs. Pre-Infantil Femení

C.B. Santa Perpètua vs. Pre-Infantil Femení


A.E.Sant Andreu de Natzaret 61-96 Mini ‘A’

El Mini A va superar al Sant Andreu de Natzaret a domicili en un molt bon partit en l’àmbit ofensiu. El bon ritme i la circulació de pilota van anar acompanyats d’encert, i es van poder veure grans accions de contraatac. Tot i això falta fer encara passos endavant en l’aspecte defensiu, on encara costa ser més constants i sòlids.

A.E. Sant Andreu Natzaret vs. Mini A

A.E. Sant Andreu Natzaret vs. Mini A


S.E.S.E ‘A’ 98-48 Mini ‘B’

El conjunt parroquial no va tenir cap opció a la pista del S.E.S.E. L’equip local va exhibir tot el seu potencial i des de el primer quart va agafar avantatges en el marcador. Tot i l’evident superioritat del SESE, tant físicament com a nivell de joc, els nois del Mini ‘B’ no van deixar de lluitar ni d’intentar-ho en cap moment.

S.E.S.E. vs. Mini B

S.E.S.E. vs. Mini B


Mini ‘C’ 65-77 El Masnou

Una mala primera part condemna als nois del Mini ‘C’. Els parroquials van començar molt despistats el partit i això ho van aprofitar els del Masnou per imposar el seu joc i agafar diferencies en el maracdor. A partir de la segona meitat, els nois de l’Enric Curto van començar a oferir una millor imatge tant en defensa com en atac i van competir pel matx fins l’últim moment.

Mini C vs. El Masnou

Mini C vs. El Masnou


Mini ‘B’ femení 32-82 A.E.Mireia

L’equip entrenat per l’Emma Barceló va veure com el Mireia els dominava el partit des de l’inici. l’equip parroquial va pagar molt car les desconnexions que va tenir durant el matx; tot i la bona predisposició de les jugadores i la gran entrega que van tenir van veure com el Mireia aprofitava cada moment que podia per escapar-se en el marcador.

Mini B Femení vs. C.E. Mireia

Mini B Femení vs. C.E. Mireia


U.E.Mataró 60-32 Pre-mini ‘A’

L’equip de l’Oriol Entrena es va veure clarament superat a la pista del Mataró. Un inici massa tou i poc concentrats defensivament va permetre a l’equip local anotar amb molta facilitat. A poc a poc l’equip parroquial va anar entrant en el partit, i a partir del 5è quart van començar a defensar de manera molt més fiable i a encadenar bones accions en atac.

U.E. Mataró vs. Pre-Mini A

U.E. Mataró vs. Pre-Mini A


Pre-mini ‘B’ 11-61 A.E.Badalonès

El pre-mini ‘B’ es va veure clarament superat pel Badalonès. Tot i la dificultat d’enfrontar-se a rivals d’un any més i de més nivell actualment, els més petits de la casa van lluitar i entregar-se fins al final.

Pre-Mini B vs. A.E. Badalonès

Pre-Mini B vs. A.E. Badalonès


C.B.Cornellà 68-19 Pre-mini femení

Les noies del pre-mini femení van acabar clarament superades per les del Baix Llobregat. Tot i el marcador final, les jugadores d’en Bernat Freixinet van competir molt bé la primera meitat i van demostrant cada setmana la seva clara evolució.

C.B. Cornellà vs. Pre-Mini Femení

C.B. Cornellà vs. Pre-Mini Femení


Sergi Curto

Redacció a càrrec d’en Sergi Curto. @scurto55