RESUM de la JORNADA – 3 i 4 de Març





“El Resum de la Jornada”

Mini A vs. JAC Sants

“Partit de la Jornada” – Mini ‘A’ 77-55 JAC Sants

El Mini A va superar al Centre Parroquial al JAC Sants en un partit on van recuperar la versió d’equip que buscaven fa setmanes. Les accions col·lectives tant en atac com en defensa va permetre que tothom trobés oportunitats per sumar i que l’equip fos més constant al llarg dels 8 períodes.


Sènior ‘B’ 73-70 A.B.B.-Bufalà

Una primera part marcada per la baixa anotació parroquial, on no igualar el seu nivell físic els feia no trobar encert i permetre molts rebots ofensius al rival.

A la segona part, van aconseguir jugar amb més energia i a poc a poc anar igualant el marcador fins a forçar la pròrroga, on una seriosa defensa i estar una mica més centrats en atac els permet sumar una important victòria


Sènior femení 70-45 Qbasket Sant Cugat

El sènior femení ha sumat una nova victòria al Centre Parroquial. Una primera meitat molt igualada amb un equip visitant molt encertat feia preveure un partit igualat, però una gran segona part de les noies de l’Oriol Entrena va trencar el matx clarament i es mantenen a dalt de la classificació.

Sènior Femení vs. Qbasket Sant Cugat

Sènior Femení vs. Qbasket Sant Cugat


C.B.Mollet 32-69 Júnior ‘B’

El Júnior B va vèncer al CB Mollet a domicili en la Lliga de 1er Any en un partit fluix dels grocs i liles, però que van poder dominar i tirar endavant gràcies a la solidesa defensiva. Una primera meitat fluixa va quedar contrarestada per una molt bona segona part, deixant amb tant sols 3 punts al tercer període a l’equip local.


Cadet ‘A’ 80-55 C.B.Santfeliuenc

Primera victòria del Cadet A en la segona volta de Preferent. L’equip d’en Marcel Roca va sobreposar-se a les baixes que tenia i va mostrar una imatge molt convincent des del primer minut, sense donar cap opció als del baix Llobregat. Amb aquesta victòria es col·loquen amb un balanç de 6-2.

Cadet A vs. C.B. Santfeliuenc

Cadet A vs. C.B. Santfeliuenc


Cadet ‘B’ 110-47 C.B.Lliçà d’Amunt

Còmoda victòria del Cadet B en un partit on els parroquials van portar la iniciativa des de l’inici del matx. L’encert exterior i el domini del rebot van ser dues de les claus del bon partit parroquial.

Cadet B vs. C.B. Lliçà d'Amunt

Cadet B vs. C.B. Lliçà d’Amunt


Cadet ‘A’ femení 77-48 A.E.Boet Mataró

El cadet A Femení ha aconseguit una treballa victòria per 77-48 contra el Boet Mataró. L’equip visitant ha estat molt encertat a la línia de 6,25 on han aconseguit fins a 8 triples. Les parroquials han portat el partit controlat des del principi que han superat la línia dels 10 punts, però una molt bona defensa i diversió ofensiva han portat a la diferència final de 29 punts.

Cadet A Femení vs. A.E. Boet Mataró

Cadet A Femení vs. A.E. Boet Mataró


Infantil ‘A’68-18 I.P.S.I

Partit molt seriós dels jugadors parroquials, que van imposar la seva defensa agressiva i gràcies a això van poder treure molts punts de contraatac i van aconseguir fer grans jugades ofensives.

Infantil A vs. IPSI

Infantil A vs. IPSI


UBSA 36-58 Infantil B

Victòria de l’Infantil B a la pista del Sant Adrià. Els parroquials van fer una bona sortida i van dominar el ritme del partit en tot moment i van aconseguir imposar la seva defensa per desactivar l’ofensiva dels locals. No van tenir l’encert d’altres partits però van donar una imatge d’equip molt sòlid.

U.B.S.A. vs. Infantil B

U.B.S.A. vs. Infantil B


La salle Bonanova 19-69 Infantil ‘A’ femení

Bon partit de l’Infantil femení a la pista de la Salle Bonanova. L’equip d’en Gerard Castro va ser molt regular durant els 40 minuts i no va fer cap concessió a l’equip rival. Van aconseguir anotar molts punts de contraatac i això va ser gràcies a la seva bona defensa.


Mini ‘B’ 78-73 C.B.Cerdanyola

El Mini B va sumar una gran victòria contra el Cerdanyola, un equip que els havia guanyat en dues ocasions. L’equip entrenat per en Sergi Curto va ser capaç de lluitar i competir els 8 quarts i mantenir el cap fred quan el partit es va posar d’allò més interessant. Amb aquesta victòria se situen amb un balanç de 5-0 a A-2.

Mini B vs. C.B. Cerdanyola

Mini B vs. C.B. Cerdanyola


Nou Barris 51- 62 Mini ‘C’

Victòria del Mini C a domicili. L’equip de l’Enric Curto va oferir una molt bona imatge i va dominar el partit durant la majoria de quarts. Ofensivament van mostrar una versió molt millorada respecte les últimes jornades, passant-se més la pilota i enllaçant bones jugades d’equip.


La Salle Manresa 70-58 Mini ‘A’ femení

El Mini A Femení va competir a la pista de la Salle Manresa en un partit molt travat per ambdós equips. La igualtat al llarg del partit la van poder trencar les locals amb accions de qualitat individual, mentre que les grogues i liles no van acabar de veure’s superiors col·lectivament. Bona actitud i mentalitat de l’equip, sobretot en defensa, que va veure com no podia acabar de dominar per petits detalls ofensius.

La Salle Manresa vs. Mini A Femení

La Salle Manresa vs. Mini A Femení


C.B.Lliçà de Vall 82-63 Mini ‘B’ femení

Dissabte al matí les noies del mini B van enfrontar-se contra Lliça de Vall, un equip superior físicament, però com sempre les noies van a totes a cada partit independentment del rival. Durant la primera part les groc-i-liles van estar dominant el marcador, oferint un molt bon joc ofensiu amb molt d’encert i defensiu. Aquest bon joc els hi va permetre agafar una diferència de 10 punts que no va ser suficient per mantenir el partit, donat que el 7è període van encaixar 22 punts per falta de concentració en defensa i poc encert en atac junt amb males decisions. Finalment la victòria no va poder tornar cap a Badalona, però cal felicitar a les noies per arribar invictes a l’últim partit de la primera volta


Pre-mini ‘A’ 60-76 C.E.Valldemia

Bon partit del pre-mini A contra el Valldemia. Els parroquials van estar molt seriosos la majoria de quarts, i excepte moments de desconnexió, van competir el partit en tot moment. L’equip segueix creixent i oferint una millor imatge cada partit.

Pre-Mini A vs. C.E. Valldemia

Pre-Mini A vs. C.E. Valldemia


A.E.Mireia-Montgat 48-27 Pre-mini ‘B’

Derrota del pre-mini B a la pista del Mireia en un partit més igualat del que reflecteix el marcador. Va ser un partit on cap equip va agafar grans diferències fins als últims quarts. Cal destacar el progrés dels petits jugadors parroquials, que estan treballant de valent per ser millors jugadors cada dia.


Pre-mini femení 53-35 U.E.Mataró

Victòria del pre-mini femení en un gran partit de tot l’equip. Les noies d’en Bernat Freixinet van oferir una molt bona imatge d’equip i totes les jugadores van aportar i van oferir mostres de la seva evolució.

Pre-Mini Femení vs. U.E. Mataró

Pre-Mini Femení vs. U.E. Mataró


Sergi Curto

Redacció a càrrec d’en Sergi Curto. @scurto55