RESUM dels TORNEJOS – 6, 7, 8 i 9 de Desembre

VII COPA TORROT MARESME

 

Pre-Mini A Masculí

Els nois de l’Adrià Martín feien un molt bon paper arribant a la final contra la Penya. Abans, però, els Pre-Minis havien derrotat al C.E.B. Girona (70-19), a l’U.E. Claret (51-47), el C.B. Hospitalet (58-50) a la fase de grups, mentre que a la semifinal era capaç de superar a l’amfitrió, el Torrot Maresme 3 Viles, per 18 punts de diferència, 67-49. A la final, tot i el bon paper dels nostres, la superioritat de la Penya va fer decantar el partit a favor dels verd-i-negres, amb el resultat de 63-40.

La bona intensitat defensiva que permetia córrer i anotar fàcil als de l’Adrià Martín, els ha fet competir en tot moment i marxar amb molt bones sensacions de cara a la segona fase de la competició.

El Pre-Mini A celebrant el sotscampionat.


VII COPA TORROT MARESME

Mini B masculí: El Mini B de l’Óscar Rosés era un dels altres equips participants al torneig maresmenc. Començaven el torneig amb una victòria davant del C.B. Canet (56-32), però la irregularitat no els permetia competir al cent per cent durant els següents partits i perdien davant del C.E. Valldemia (43-54), el Bàsquet Joviat Manresa (39-60), el C.E.B. Girona (51-60) i el C.B. Hospitalet (47-74).

Acabarien el torneig en 12ena posició i amb la sensació de no haver pogut competir sempre com a l’equip li agradaría, i com ha demostrat durant tota aquesta temporada. Tot i això, l’equip ha seguit treballant i aprenent per millorar en tots els aspectes

El Mini B en plena acció durant la Copa Torrot Maresme.


VII COPA TORROT MARESME

Mini A Femení: El Mini A Femení de la Paula Aza era el tercer equip participant a la Copa Torrot. Tot i no tenir un bon inici en els dos primers partits, 20-49 contra l’U.E. Mataró i 30-49 contra el C.E.B. Girona, les groc i liles van saber refer-se per a fer bons partits davant de rivals de la seva categoria. Tot i ser inferiors físicament, es van poder veure bons minuts de joc davant el Basket Almeda (47-60), i el premi de la victòria va arribar a l’últim partit davant el C.B. Sant Celoni, 34-30, amb el qual havien perdut anteriorment a la fase de grups. L’equip marxa content del torneig i amb la línia de treball marcada. Aquests tres dies els han servit per competir contra equips del nivell que trobaran en aquesta segona part de la competició.

El Mini A Femení va gaudir de valent i va mostrar una bona imatge.


TOPBÀSQUET 2018

Mini A Masculí: Per la seva banda, el Mini A Masculí es desplaçava a Sabadell per disputar el ja tradicional Topbàsquet. Els de Sergi Curto s’estrenaven divendres amb victòria davant del C.E.B. Girona (70-45) i, a última hora de la tarda, sumaven la segona victòria davant l’Unicaja de Málaga, amb estones de molt bon joc parroquial (74-49). Dissabte esperava el Torrot Maresme 3 Viles i, del guanyador d’aquest partit, en sortiria un semifinalista. En un partit molt seriós dels petits groc-i-liles, es classificarien per a la semi-final aconseguint una sòlida victòria per 62-46. El C.B. Cornellà esperava a la semifinal i vam poder veure un partit molt igualat entre tots dos equips, que no es decidiria fins als instants finals, i que portava als badalonins a la final (52-48). A la final esperava el F.C. Barcelona. Una final on els nois de Sergi Curto competirien a l’inici, però on els blaugranes han acabat imposant-se per 42-74.

El Mini A acabava en segona posició i en Pol Peña s’enduia el premi a l’MVP del torneig.

El Mini A assoleix el sotscampionat mostrant un bon joc col·lectiu.


XIV TORNEIG VILA DE PARETS

Infantil B: Per últim, els nois d’en Joan Pujol disputaven el torneig de Parets. Començava el torneig amb dues victòries fàcils davant de l’UBSA (71-31) i el C.B. Castelldefels (88-24), i seguit d’una victòria davant del Basket Almeda per un ajustat 53-49, amb moments de molt bon joc. A quarts de final esperava el Jac Sants i, tot i seguir amb moments molt bons, els alts i baixos dels parroquials els feia perdre per 36-52. El següent partit seria davant del Sabadell, on els d’en Joan Pujol s’emportarien el partit per quatre punts de diferència, 56-52. A l’últim partit del torneig es tornaven a trobar Basket Almeda i Sant Pep. El gran joc dels infantils tornava a aparèixer i això els permetia guanyar el partit per 49 a 41 i finalitzar en 5ena posició.

S’hi han pogut veure moments de molt bon joc, juntament amb altres on l’equip semblava irreconeixible. L’actitud és la clau per arribar a ser l’equip que es vol i així s’ha demostrat en certs moments del torneig.

L’Infantil B planta cara al tradicional torneig de Parets.