Resum dia 1: el Barça exhibeix potencial

Primera jornada de gran bàsquetbol al Centre Parroquial Sant Josep. I és que el primer dia del I Torneig Internacional Cadet ha aplegat més de 1.000 persones, amb un pavelló practicament ple a la tarda.

Obria foc en la competició l’amfitrió, que va donar molta guerra a un Maccabi que va demostrar la seva superioritat física amb la parella Atias-Sahar. 

El segon partit del matí el va guanyar el FC Barcelona amb molta claredat davant un CAI Zaragoza que va trobar a faltar a Pradilla, el seu millor jugador.

El torn de tarda començava amb el Penya – Maccabi, que va finalitzar amb triomf verd-i-negre després d’una notable segona meitat en la que els homes de David Jimeno van mostrar-se intractables en defensa i encertats en atac (43% d’efectivitat en el tir).

L’últim partit de dia va deixar clar que el Barça és un equip ben treballat i ambiciós durant els 40 minuts. Va passar per sobre de l’Stellazzurra italià. 

Els blaugrana van demostrar el seu potencial en tots dos partits, guanyant per una mitjana de diferència de gairebé 40 punts (+35 contra el CAI i +42 contra l’Stellazzurra), confirmant sent un dels grans favorits de la competició. La Penya lluitarà demà per acabar primera del Grup B.