Resum Jornada 1 (28-29 de setembre)

RESUM JORNADA

Joventut Badalona MASC. 84-70 Júnior A

Gran partit del Júnior A a l’Olímpic de Badalona per recuperar sensacions. La gran defensa de l’equip els permetia mantenir-se al partit durant gran part del partit. L’encert des de 6,75 dels locals, 5 al tercer quart, obria una distància que esdevindria impossible de recuperar. Tot i això, demostració de caràcter i ganes per no perdre la cara al partit en cap moment.

Júnior B MASC. 56-63 Bàsquet Girona

Bon partit dels nois de l’Andreu Lladó al centre parroquial. La millora, respecte setmanes anteriors, s’ha notat tant en voluntat per fer les coses com en la concentració. Partit molt competit entre dos grans equips que la falta d’encert en accions clares i alguns moments de desconnexió local han decantat la balança.

Júnior A FEM. 78-42 C.B.Igualada

Domini del Júnior A des del principi del partit. La gran defensa de les locals els feia obrir distàncies des de l’inici i arribar a xifres properes als 20 punts abans del descans. Amb el partit ja sentenciat, moment de desconnexió de les locals que, tot i no veure perillar el partit, no trobaven la constància buscada pel partit i de cara a futurs partits.

U.B.S.A. 1 61-78 Cadet A MASC.

Bon partit a Sant Adrià d’un Cadet A amb molt bon joc i ritme. La gran intensitat defensiva els permetia sumar davant i dominar al marcador. La feblesa mental en els trams negatius dels partits, aspecte a treballar per ser capaços de capgirar la situació.

U.B.S.A. 3 67-62 Cadet B MASC.

El Cadet B no va poder emportar-se la victòria del Ricard. Tot i el bon inici dels d’en Marc Guillem, guanyant de 9 a la mitja part i portant el ritme del partit, no els va servir per controlar la intensitat local després del descans. La defensa adrianenca va col·lapsar totalment als parroquials que cedien el control del partit als locals que s’enduien la victòria.

Força Lleida 43-66 Infantil A MASC.

Primera victòria a Preferent de l’Infantil A d’en Toni Sànchez forjada amb un bon inici (0-8) i que permetia anar per davant des del primer moment. La pressió defensiva local posava problemes als infantils que, amb tranquil·litat i bon joc, podien superar-la per trencar el partit al final del tercer quart i portar la victòria a Badalona.

Infantil FEM. 49-66 Femení Osona

Debut a una categoria nova de les noies d’en Gerard Castro que tenien davant a un equip superior física i talentosament. Les osonenques, més acostumades a competir, portaven el ritme del partit tot i els intents locals de mantenir-se al partit. Tot i la derrota, bona predisposició de les jugadores els 40 minuts de partit.

Infantil B MASC. 59-48 C.B.Mollet C

Victòria en l’estrena a la categoria dels nois d’en Dani Mañé. El cansament i els tirs fallats no permetien veure el bon joc vist durant la setmana, que només apareixia en accions esporàdiques. La fluixa defensa en l’1 contra 1 en alguns moments del partit permetia als visitants mantenir-se al partit però mai posar-se per davant.

 

-Sergi Carmona-