Resum Jornada (16-17 de Novembre)

RESUM JORNADA

JAC Sants 74-87 Júnior A MASC.

Important victòria dels nois d’en Victor Furones en el partit més complet de la temporada i amb tots els jugadors aportant a l’equip.

Júnior B MASC. 69-56 C.B.Santfeliuenc

El gran inici de l’equip (34-13) amb un bon ritme defensiu i ofensiu ha permès agafar distància al marcador tot i la posterior relaxació mostrant una versió diferent de la inicial.

Júnior A FEM. 63-49 Vedruna Gràcia

Victòria de les júniors davant un dels líders invictes del grup tret des de la concentració en defensa i la bona circulació en atac.

A.E.Minguella 40-39 Júnior B FEM.

Derrota al derbi davant la Minguella en un partit marcat per les baixes parroquials i que s’ha decidit als minuts finals.

Maresme 3Viles 81-75 Cadet A MASC.

Derrota dels d’en Pol Amigó en un partit irregular on, tot i els bons minuts de joc, no s’ha pogut retallar la distància aconseguida pels locals a l’inici i que ens ha fet anar a remolc.

Cadet B MASC. 48-69 Maresme 3Viles

Derrota dels groc i liles en un partit de molta relaxació en defensa local que els visitants han castigat amb un alt percentatge d’encert.

Club Joventut Badalona 47-70 Cadet A FEM.

Tot i començar despistades, bon treball defensiu per trencar el derbi disputat a La Plana davant una penya intensa.

C.B.Vilanova del Vallès 23-75 Cadet B FEM.

Bon partit de les cadets compartint la pilota en atac i molt intenses en defensa durant els 40 minuts.

Infantil A MASC. 55-64 Maresme 3Viles

Derrota de l’infantil A tot i el gran partit realitzat. La defensa de l’1 contra 1 ens permet competir davant un gran equip i mostrar les millores respecte de l’anterior partit.

Infantil B MASC. 72-58 U.E.Mataró

Victòria en un partit d’alta duresa física on el bon primera quart realitzat ens permet anar per davant i controlar el partit.

Femení Maresme 61-28 Infantil FEM.

Bon treball durant els 40 minuts, tot i el resultat, davant un rival superior on no s’ha deixat de treballar en cap moment, mostrant l’actitud que es vol de l’equip.

Femení Osona 84-37 Infantil FEM.

Tot i no sortir concentrades, bon partit davant un rival superior durant tres quarts que permet posar en pràctica alguns dels conceptes entrenats.

PreInfantil FEM. 33-79 Femení Sant Adrià

Bon partit de les noies de l’Emma Barceló, dures en defensa i valentes en atac, que han aguantat al partit fins que els han fallat les forces.

C.E.Valldemia 44-55 Mini A MASC.

Partit molt seriós en defensa durant els 8 quarts i on hem pogut veure un bon joc col·lectiu.

Círcol Catòlic 43-93 Mini B MASC.

Partit molt complet dels minis on el bon joc col·lectiu i la intensitat ens fa ser superiors.

Mini C MASC. 106-56 A.B.B

Domini dels d’en Pol Torra en un partit de gran intensitat defensiva i on s’han pogut veure les coses entrenades durant la setmana i que a poc a poc es van assimilant.

Mini B FEM. 33-83 Gramenet B.C.

Derrota de les minis davant un equip superior on no s’han vist ni l’actitud ni les ganes de jugar necessàries.

Maresme 3Viles 64-33 PreMini A MASC.

Partit amb dues cares dels d’en Marc Ricou. Una primera part amb un gran joc col·lectiu i amb intensitat darrere i una segona part totalment diferent que no ens permet competir.

C.B.Santfeliuenc 73-26 PreMini B MASC.

Bon partit dels groc i liles on s’han vist moments de bon joc però ens passa factura la irregularitat. A poc a poc, però, veient la millora dels més petits.

PreMini FEM. 34-47 Sant Gervasi

Derrota de les petites de la casa en un partit on, tot i sortir despistades, s’han pogut veure millores a tots dos costats de la pista.