Resum Jornada (18-19 Gener)

RESUM JORNADA

Júnior A MASC. 82-99 Club Joventut Badalona

Derrota al derbi badaloní en un bon partit on el saber fer i joc visitant s’ha acabat imposant. Les nombroses pèrdues de pilota i el poc encert exterior, claus en la victòria verd-i-negre.

Júnior B MASC. 56-61 C.B.Santfeliuenc A

Partit de més a menys, molt precipitats en atac i tous en la defensa de l’1 contra 1.

C.B.Igualada 50-51 Júnior A FEM.

Victòria per la mínima on la bona reacció a un parcial negatiu i el bon treball i actitud fa portar la victòria a Badalona.

Cadet A MASC. 70-50 U.B.S.A.

Victòria en un gran partit on, des de la defensa, portem el ritme i trenquem el partit. L’encert exterior, clau també.

Cadet B MASC. 55-53 C.N.Sabadell

Victòria en un partit on no acabem d’imposar el ritme. El baix encert des del tir lliure i la fluixa defensa de l’1 contra 1 aspectes a millorar.

Vilassar de Dalt 46-57 Cadet A FEM.

El bon treball en equip, mantenint un alt ritme de partit ha permès dominar el marcador. La bona actitud en defensa, ha ajudat a controlar el partit en tot moment.

Cadet B FEM. 46-45 C.B.Argentona

Victòria en un partit decidit ala moments finals. El joc tàctic del rival ens fa entrar tard al partit i amb el control del partit, capgirem el partit.

Infantil A MASC. 58-64 Basket Almeda

Derrota a les fases de permanència en un partit amb dues cares. El domini a la primera part contrasta amb la falta d’idees en atac a la segona part davant la defensa zonal rival.

C.B.Mollet 33-79 Infantil B MASC.

Bona victòria de l’equip, compartint la pilota i molt concentrats en tots dos costats. El bloqueig de rebot, aspecte a millorar.

Infantil FEM. 48-78 Uni Girona Blanc

El mal inici, sortint toves en atac, ha penalitzat les noies d’en Gerard Castro. Una millora d’actitud a la segona part ens ha permès competir millor.

Femení Sant Adrià 58-46 PreInfantil FEM.

Bon partit, concentrades darrere i movent bé la pilota. Ens quedem sense força i no arribem als instants finals.

Mini A MASC. 104-75 C.B.Cornellà

Victòria dels minis en un partit amb una molta seriositat en defensa i sent generosos i jugant en equip. La gran actitud de l’equip és el camí a seguir.

Mini B MASC. 69-63 U.B.Mir A

Gran partit de tots dos equips on s’han pogut posar en pràctica conceptes entrenats i es veuen millores en els jugadors

A.E.S.E 59-43 Mini C MASC.

Mal partit dels nois d’en Pol Torra, irreconeixibles a pista. La poca tensió en defensa i els mals moments en atacs no ens permeten ser l’equip de sempre. A seguir millorant!

Bàsquet Molins 71-67 Mini B FEM.

Derrota a la pròrroga de les reines on un mal quart ens fa anar a remolc. Tot i això, bon moviment de pilota i ocupació d’espais.

PreMini A MASC. 60-72 C.B.Cornellà

Derrota en un partit marcat pel mal inici que ens fa anar a remolc. El canvi d’actitud i la gran defensa col·lectiva de la segona part, el camí a seguir.

PreMini B MASC. 79-50 C.B.Cardedeu A

Molt bon partit en línies generals on, a poc a poc, es van veient millores defensives de l’equip.