Resum Jornada 2 (5-6 d’Octubre)

RESUM JORNADA

Júnior A MASC. 93-87 JAC Sants

Partidàs del Júnior A que s’ha acabat decidint a la pròrroga. El gran joc dels dos equips, molt vistós i alegre, ha fet gaudir als assistents a Sant Pep. Al final, els punts interiors dels locals s’han acabat imposant a l’encert exterior dels de Sants.

C.B.Santfeliuenc 68-87 Júnior B MASC.

El gran inici dels nois de l’Andreu Lladó (8-28) ha donat aire als de Badalona. La gran feina en defensa, mantinguda durant tot el partit, els ha permès córrer i anotar amb facilitat i emportar-se la victòria.

Gramenet B.C. 29-72 Júnior A FEM.

Bon partit de les “sampepitas” tot i un inici poc tens en defensa. Amb el canvi de xip, les coses sortien millor a tots dos costats de la pista. Un cop revertida aquesta situació, grans moments de joc col·lectiu per acabar marxant al marcador.

Júnior B FEM. 49-57 A.E.Minguella

Derrota en l’estrena del júnior B femení en un partit dominat per les blaves tot i els intents locals per endur-se la victòria.

Cadet A MASC. 55-70 Maresme 3V.

Derrota del Cadet A davant un inspirat Maresme, sobretot a la segona part. El bon inici local no era suficient per a dominar durant tot el partit. L’efectivitat visitant al tram final era clau per a trencar el partit.

Cadet B MASC. 78-53 C.B.Blanes

Partit molt complet dels parroquials on ja des de l’inici marcaven el ritme que volien estan molt forts en defensa i movent la pilota en atac. La regularitat mostrada durant el partit feia anar augmentat a poc a poc l’avantatge. Tot l’equip ha sumat i seguim aprenent.

Cadet A FEM. 74-36 Joventut Badalona 1

El Cadet A ha completat un partit molt regular i ja des de l’inici han sortit a per totes(22-5) deixant clares les seves intencions. A la segona part, s’ha mantingut el ritme mostrat a l’inici per acabar amb grans sensacions.

Cadet B FEM. 45-26 Mas de Sant Llei-CBVV

Gran primera part de les noies d’en Sergi Carmona que trencaven el partit a la mitja part (32-7). Intenses darrere i movent la pilota davant. A la segona part, però, desconnexió en defensa que no permet augmentar la diferència.

Maresme 3V. 87-44 Infantil A MASC.

Una mala primera part no ha permès competir als Infantils davant un Maresme molt efectiu. A la segona part, però, ha aparegut una part del bon joc mostrat durant els entrenaments.

CEB Girona 65-66 Infantil B MASC.

Victòria des del tir lliure i amb el temps a 0 dels nois d’en Dani Mañé. Un bon primer quart ha servit per marcar el ritme del partit però l’alt nivell físic local ha posat contra les cordes als parroquials que han suat fins l’últim instant per endur-se la victòria.

C.E.Palamós 69-66 Infantil FEM.

Partidàs a Palamós de les Infantils on la igualtat s’ha mantingut durant pràcticament tot el partit. L’alternativa defensiva zonal de les locals ha descol·locat les badalonines que, malgrat tot, no han deixat d’intentar-ho en cap moment.

Femení Sant Adrià 93-43 PreInfantil FEM.

Bon partit de les groc i liles davant un equip molt superior físicament a les nostres. Tot i el resultat, gran actitud i caràcter mostrat durant els 40 minuts que ens ensenya el camí a seguir.

Mini A MASC. 63-66 C.E.Valldemia

No ha començat de la millor manera l’estrena del Mini A que no ha trobat la seva millor versió davant un Valldemia molt intens. La defensa, aspecte a millorar i treballar durant les següents setmanes.

Mini B MASC. 104-54 Bàsquet Círcol

Gran debut dels nois de l’Oriol Dauder movent bé la pilota i estan actius i atents en defensa. A poc a poc, es van veient millores en el joc col·lectiu i individual

A.B.B. 35-85 Mini C MASC.

Primera victòria dels minis en un partit que ha començat amb els nois poc concentrats, cosa que provocava errors a tots dos costats de la pista. Amb el pas dels minuts, gran defensa i molt bona actitud castigant el rebot defensiu rival.

Gramenet B.C. 88-47 Mini B FEM.

Mal inici de les “reines” davant un Gramenet molt superior físicament. Tot i una sortida fluix, la reacció groc i lila ha aparegut per a ensenyar el bon joc i els aspectes treballats durant la pre-temporada.

PreMini A MASC. 61-53 Maresme 3V.

Bon debut del Premini A en un partit marcat per la defensa local. En atac, el joc en equip permetia punts fàcils al contraatac i cistelles de mèrit.

PreMini B MASC. 22-70 C.B.Santfeliuenc A

Debut dels més petits de la casa en un partit oficial amb un bon Santfeliuenc de segon any. El bon joc en equip davant no era suficient amb un rival molt encertat.

Sant Gervasi 2 53-24 PreMini FEM.

Bona estrena de les petites de la casa. Tot i no tenir encert, bones accions col·lectives de l’equip que, a poc a poc, es va coneixent i van apareixent coses divertides.

 

-Sergi Carmona-