Resum Jornada 3 (12-13 d’octubre)

RESUM JORNADA

F.C.Barcelona 92-70 Júnior A MASC.

Bon partit dels nois d’en Victor Furones davant un equip superior físicament. L’alt encert exterior local, anotant 15 triples, castiga la gran feina en defensa i en el rebot.

Júnior B MASC. 82-60 Cornellà A

Segona victòria seguida del júnior B en un gran partit. Una bona primera part posava les coses molt bé pels de Badalona que, tot i patir al tercer quart, reaccionaven bé per trencar el partit al darrer quart.

Júnior A FEM. 74-32 C.B.Prat

Triomf tret des de la defensa de les parroquials que els hi permetia agafar avantatges abans del descans. La constància de tot l’equip feia augmentar la diferència fins al resultat final.

Manyanet Sant Andreu 56-68 Júnior B FEM.

Primera victòria de la temporada en un partit molt sòlid de les parroquials

TGN Bàsquet 04 62-77 Cadet A MASC.

Grans minuts dels nois d’en Pol Amigó que els permetien obrir un petit avantatge que seria suficient. La constància els ha permès controlar el partit quan el rival apretava en defensa.

C.N.Sabadell 54-67 Cadet B MASC.

La bona feina en defensa i la circulació de pilota a permès dominar en un partit d’alt nivell físic i amb un Sabadell que no s’ha rendit en cap moment.

B.C.Canovelles 46-50 Cadet A FEM.

Partit de molta exigència física davant un Canovelles que no ha posat gens fàcils les coses a les parroquials. El caràcter de les jugadores a portat la victòria cap a Badalona.

Infantil A MASC. 47-99 Bàsquet Manresa

El mal inici condemna a un Infantil A que no va tenir l’ambició suficient per competir davant un Manresa que va portar el ritme del partit a on volien. Toca seguir treballant!

Infantil B MASC. 69-59 U.B.S.A

Partit de més a menys, amb una bona actitud tant en atac com en defensa. Segona part més fluixa, amb petites errades i faltes de concentració.

Infantil FEM. 69-36 Unió Girona Blanc

El gran treball a la segona part de les noies d’en Gerard Castro va trencar un partit on les locals havien començat massa despistades i cometent errades que mantenien a les gironines al partit.

PreInfantil FEM. 20-67 Vilassar de Mar

Mal partit de les badalonines poc concentrades en defensa i sense idees en atac i que no van trobar-se amb el que realment són com a equip. Amb més treball setmanal, les coses acabaran sortint!

Club Joventut Badalona 89-78 Mini A MASC.

Partit de menys a més dels nois de l’Òscar Rosés en defensa. A la segona part, l’alta intensitat defensiva permetia atacar amb claredat movent bé la pilota i posant el col·lectiu per davant de l’individual.

Club Joventut Badalona 55-82 Mini B MASC.

Inici fluix del Mini B que, a poc a poc, s’anava trobant al partit i on el domini del rebot els ha donat punts fàcils en contraatac.

Mini C MASC. 55-73 A.E.Badalonès

Mal partit dels locals, poc concentrats en defensa i sense idees en atac. El treball durant la setmana, ha de millorar per poder competir amb tothom!

Mini A FEM. 81-34 U.E.Horta

El gran treball defensiu va permetre córrer i anotar amb facilitat a les noies de la Carla Ayuso que van trencar el partit a la segona part.

PreMini A MASC. 81-34 C.B.Hospitalet

Gran partit del Premini A, concentrats darrere i gestionant bé els atacs, que s’ha trencat al 3r quart amb el gran encert local

U.B.S.A 60-10 PreMini B MASC.

Mal inici de partit, reconduït durant la segona part i on s’han vist coses positives. A poc a poc, setmana rere setmana, anem millorant.

Premini FEM. 37-30 A.E.Boet Mataró

Primera victòria de les més petites de la casa en un gran partit de les parroquials i que no es va decidir fins als últims minuts del partit. Enhorabona noies!